ALBERTO MARIANI/SYNC/AGF/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POBJEDA INTERA

VIDEO: Perišić oduševio! Vatreni u manje od 10 minuta s dva poteza razočarao Tudora; Juve preokretom do 3 boda

Hrvatski reprezentativac bio je jedan od najboljih u redovima branitelja naslova
Piše: SN, HinaObjavljeno: 09. travanj 2022. 22:55

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za oba pogotka milanskog Intera u 2-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Verone u susretu 32. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 22. minuti osvojio loptu na sredini igrališta, projurio po lijevom krilu i potom idealno ubacio za natrčalog Barellu koji je sa šest metara snažnim udarcem zatresao mrežu za 1-0. Samo osam minuta potom Perišić je odlično reagirao na prvoj vratnici kod udarca iz kuta te glavom prebacio loptu na dva metra od gostujućeg gola gdje se nalazio Džeko kojemu nije bilo teško povisiti na 2-0.

image

Grafika: SofaScore za SN

SofaScore

Perišić je odigrao čitav susret za Inter baš kao i Marcelo Brozović, dok je Boško Šutalo ušao u igru za Veronu, koju vodi Igor Tudor, u 82. minuti.

Prvu asistenciju Perišića pogledajte OVDJE, a drugu OVDJE.

Juventus preokretom do tri boda

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost preokretom svladao Cagliari s 2-1 (1-1).

Domaće je u vodstvo u otvaranju utakmice doveo Joao Pedro (10), sredinom prvog poluvremena Juventusu je poništen pogodak nakon što je udarac Pellegrinija s vrha kaznenog prostora na putu prema mreži pogodio Rabiota u lakat koji je bio čvrsto stisnut uz tijelo Francuza koji je bio i leđima okrenut svom suigraču. Glavni sudac prvotno je priznao gol samo da bi reagirao VAR te je domaćin ostao u prednosti. Ipak, Juventus je do zasluženog izjednačenja stigao na samom isteku prvog poluvremena kada je De Ligt (45) glavom u mrežu pospremio ubačaj Cuadrada, da bi potpuni preokret uslijedio u nastavku kada je branič Cagliarija u želji da klizećim startom izbije loptu pogodio Vlahovića (75) u stopalo, a lopta se odbila iza leđa Cragna.

>>> POGOTKE S UTAKMICE CAGLIARI - JUVENTUS POGLEDAJTE OVDJE <<<

Četvrti Juventus sada ima 62 boda, četiri manje uz utakmicu više od drugog Intera i trećeg Napolija, a pet manje uz također utakmicu više od vodećeg Milana.

Cagliari, za kojega je Marko Rog igrao od 58. minute, ostao je 17. s 25 bodova, tri više od Genoe i Venezije koje se nalaze u zoni ispadanja, ali s jednom utakmicom više od Genoe, a dvije više od Venezije.

Linker
24. travanj 2024 14:09