MARCO BERTORELLO Afp
EPIC BROZ

VIDEO: Pogledajte majstorski potez i pogodak Brozovića, Vatreni s 20 metara lansirao bombu u slavlju Intera

U posljednjem kolu Serie A Torino našeg trenera Ivana Jurića ugostio je milanski Inter
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2023. 19:17

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović bio je strijelac jedinog pogotka u susrrtu 38. kola talijanskog nogometnog prvensta u kojemu je Inter kao gost svladao Torino sa 1-0 (1-0).

Brozović je svladao domaćeg vratara Milinković-Savića u 37. minuti udarcem s više od 20 metara. Lopta nije išla u kut vrata, ali srpski je vratar lošije reagirao i dopustio vodstvo gostima.

BROZOVIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Brozoviću je to bio treći ovosezonski prvenstveni poogodak, a prvi nakon 10. rujna prošle godine kada je također zabio Torinu. Brozović je odigrao čitav susret za Inter kao i Nikola Vlašić za Torino kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Nogometaši Lazija osigurali su naslov talijanskog doprvaka ove sezone, oni su u susretu posljednjeg 38. kola kao gosti sa 2-0 (0-0) svladali Empoli i tako preskočili Inter.

Lazio je ka pobjedi poveo Romagnoli golom glavom nakon kronera u 48. minuti da bi konačni rezultat postavio Luis Alberto u drugoj minuti sudačke nadoknade. Toma Bašić je ostao na klupi Lazija, dok je Marko Pjaca ostao na klupi Empolija.

Linker
22. travanj 2024 10:39