FILIPPO MONTEFORTE Afp
KOME JE OVO IŠLO?

VIDEO Pogledajte novi Mourinhov šou! Bijesan poručio svom igraču: ‘Potraži si novi klub! Ovo je izdaja...‘

‘Neprofesionalno ponašanje jednostavno nije fer prema ostalim suigračima‘, poručio je Portugalac
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2022. 23:04

José Mourinho oštro je reagirao nakon razočaravajućeg remija Rome koja je u 14. kolu Serie A gostovala kod Sassuola.

"Napori cijele momčadi pali su u vodu zbog ponašanja jednog individualca koji nas je sve izdao", izjavio je.

Giallorossi su na stadionu Mapei poveli u 80. minuti kada se u strijelce upisao Tammy Abraham, no tu je prednost anulirao napadač domaćih Andrea Pinamonti u 85. minuti pogotkom za konačnih 1:1.

ABRAHAMOV POGODAK ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE.

"Igrali smo dobro, imali smo pozitivan stav i profesionalan, ozbiljan pristup. Momčad je htjela pobijediti ovog iznimno neugodnog protivnika, ali žao mi je što je sav trud ostao nenagrađen zbog jednog neprofesionalnog nogometaša. Niste me mogli vidjeti da na taj način pričam o Rogeru Ibanezu koji je pogriješio u prošlom kolu protiv Lazija jer su greške sastavni dio igre, a i njegov pristup nikad nije bio problem", poručio je uzrujani Mourinho i nastavio:

"Neprofesionalno ponašanje jednostavno nije fer prema ostalim suigračima, to je ono što je po mojem mišljenju razočaravajuće. Bod u gostima ipak nije toliko negativan rezultat i drago mi je što je ostatak momčadi reagirao u skladu s očekivanjima."

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

No, kad su ga novinari pitali o kome se konkretno radi, portugalski je stručnjak odbio odgovoriti.

"Neću vam reći. Imao sam 16 igrača večeras na terenu, a 15 ih je odigralo u skladu s očekivanjima. Ovom jednom poručio sam neka si slobodno potraži novi klub."

Roma je još jednom igrala desetkovana jer su zbog ozljeda nedostajali Lorenzo Pellegrini, Paulo Dybala, Ebrima Darboe, Leonardo Spinazzola i Georginio Wijnaldum.

Tammy Abraham prekinuo je dvomjesečnu sušu golova u Serie A ulaskom s klupe.

"Pitao sam Tammyja zašto tek danas ima takav stav, gdje je bio dosad? Osim pogotka, dobivao je duele, stvarao je prostor, ulazio u dubinu, odigrao je zaista dobro."

IZJEDNAČUJUĆI POGODAK PINAMONTIJA PORED PASIVNOG KARSDORPA (IGRAČ S BROJEM 2) POGLEDAJTE OVDJE.

Talijanski mediji iz svih ovih izjava izvlače kojekakve zaključke te nagađaju da je ekscentrični Portugalac iz svoje svlačionice možda otjerao nizozemskog braniča Ricka Karsdorpa koji je ušao u drugome poluvremenu umjesto Turčina Zekija Celika.

Roma sljedećeg vikenda ima okršaj protiv Torina, a u Europskoj ligi izborila je plasman u nokaut-fazu gdje će joj se sučeliti Red Bull Salzburg koji je završio kao treći u skupini Lige prvaka ispred zagrebačkog Dinama.

Linker
25. travanj 2024 10:21