Petar Stojanović

 MARCO BUCCO/LAPRESSE/PROFIMEDIA Marco Bucco/Lapresse/Profimedia
LIJEP POGODAK

VIDEO: Pogledajte prekrasan prvijenac Dinamovog igrača u susjedstvu! Sve je počelo sjajnim ‘lažnjakom‘

Svog je čuvara poslao u prazno pa poentirao zabivši u suprotan kut i tako započeo preokret.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2021. 08:15

Kod nogometaša Empolija nema sredine. Sedam pobjeda i sedam poraza uz tek pokoju, rijetku iznimku od dva ovosezonska remija stavlja ih na 11. poziciju ovoga trenutka u Serie A. Ovoga su ponedjeljka u sklopu 16. kola talijanskog prvenstva s 3:1 na svom Castellaniju nadigrali Udinese. Jedan od tri zgoditka dao je još uvijek aktualni nogometaš Dinama, Petar Stojanović.

Momak koji je nakon dosta duge maksimirske dionice svoje karijere prethodnog ljeta odlučio promijeniti sredinu zabio je za 1:1 u 49. minuti susreta. Nakon što je momčad iz Udina na poluvrijeme otišla s vodstvom u koje ju je doveo Gerard Deulofeu u 22. minuti, Stojanović je izjednačio prekrasnim pogotkom. Ricci mu je dodao na desnu stranu, a onda je slovenski reprezentativac lažnjakom izbacio svog prvog čuvara i nakon par koraka poentirao u suprotni kut Silvestrijevih vrata. Bio je to samo početak preokreta, kasnije će za konačnu pobjedu još zabiti Bajrami u 59. minuti, odnosno Pinamonti u 78. minuti.

Već u nedjelju Stojanovićev Empoli čeka teško gostovanje u Napulju.

Bio je to prvi ovosezonski pogodak za Stojanovića u 14. nastupu u Serie A, a odluku o tome hoće li karijeru i nastaviti u Italiji donijet će upravo Empoli koji ima pravo otkupa na kraju ove sezone.

>>> STOJANOVIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Linker
25. travanj 2024 03:31