Nikola Vlašić (desno)

 LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/ddp Usa/profimedia
MA, TAKO JE!

VIDEO Pogledajte šou i dvije asistencije Vatrenog, Hrvat je svojom predstavom ostavio klub u borbi za Europu

Nije se Nikola Vlašić libio slati sjajne lopte, a Torino je ovom pobjedom nastavio put prema cilju
Piše: HINAObjavljeno: 27. svibanj 2023. 17:38

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić upisao je dvije asistencije u 4-0 (1-0) gostujućoj pobjedi Torina protiv Spezije u susretu pretposljednjeg, 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Nakon što je Wisniewski (24-ag) autogolom sredinom prvog poluvremena doveo Torino u vodstvo, u nastavku su Ricci (72) i Ilić (76) u razmaku od samo četiri minute preciznim udarcima s vrha kaznenog prosgtora povisili na 3-0. Prvi put Vlašić je proslijedio loptu do Riccija, dok je u drugom navratu naš reprezentativac uposlio strijelca Ilća povratnom loptom. Konačni rezultat postavio je Karamoh (90+6) na isteku sudačke nadoknade.

Vlašić je odigrao čitav susret za Torino.

>>> VLAŠIĆEVE ASISTENCIJE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Torino je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto sa 53 boda, dva više od devete Monze te se još uvijek može nadati nastupu u Europi sljedeće sezone, dok je Spezia sada u vrlo nezavidnoj poziciji, ostala je 17. sa 31 bodom, jednim više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja. No, Verona do kraja sezone još ima za odigrati dvije utakmice, u nedjelju na svom terenu protiv Empolija te u sljedećem kolu u gostima kod Milana, dok će Spezia odigrati još samo jedan susret u gostima kod Rome za osam dana.

Domagoj Bradarić odigrao je samo 19 minuta za Salernitanu u domaćoj 3-2 (1-2) pobjedi protiv Udinesea. Naš lijevi branič u igru je ušao na početku drugog poluvremena, ali je zbog ozljede izašao iz igre u 64. minuti.

Udinese je vodio 2-0 golovima Zeegelaara (25) i Nestorovskog (30), a Salernitana je preokrenula preko Kastanosa (43), Candreve (57) i Ekonga (90+6).

Salernitana je 15. sa 42 boda, a Udinese 12. sa 46.

Napoli je ranije osigurao naslov prvaka sa 86 bodova, drugi Lazio ima 68, a treći Inter 66.

Linker
25. travanj 2024 12:23