ALBERTO PIZZOLI Afp
SLAVLJE MILANA

Video: Rebić zabio, Ibrahimović promašio penal, igrao i Mandžukić, Siniša Mihajlović isključen!

Ante je postigao svoj drugi gol ove sezone. A 2020. mu je serija upravo krenula od siječnja...
Piše: SN,HinaObjavljeno: 30. siječanj 2021. 22:36

Sjajne vijesti iz sudara 20. kola talijanske Serie A, Ante Rebić upisao se u strijelce! Zabio je za 1:0 Milana protiv Bologne, a to je bio i konačni rezultat prvog poluvremena. Na gostovanju je za Milan krenulo je kao "po špagi", jer je dosuđen penal u 26. minuti za crveno-crne.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

Loptu je uzeo dakako Zlatan Ibrahimović, ali je promašio, odnosno, Lukasz Skorupski obranio je penal Šveđaninu, ali odbijena lopta dolazi do Hrvata koji loptu posprema u gol.

Uz šest asistencija, Rebiću je ovo drugi gol ove sezone. Ako će biti kao i prošle, onda od siječnja kreće njegova "sezona", možda je tek početak...

image
SOFASCORE ZA SN Sofascore Za Sn

Franck Kessie povisio je na 2:0 iz novog penala, a dogodio se u 55. minuti. U 51. minuti požutio je Rebić (prekršaj), a trener domaće momčadi Siniša Mihajlović dobio je crveni karton u 55. minuti. Rebić je na kraju igrao do 62. minute (Krunić). U 73. minuti u igru je ušao i Mario Mandžukić, koji je zamijenio Rafaela Leaa.

Tek što je ušao u igru, Poli je uspio zabiti i smanjiti vodstvo gostiju na 2:1. Ušao je igru u 79. minuti, a zabio je samo dvije minute kasnije. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

POGODAK REBIĆA POGLEDAJTE OVDJE!

Inter i Juventus sigurno do novih bodova

Nogometaši Intera u susretu su 20. kola kao domaćini rutinski nadigrali Benevento sa 4-0 (1-0) te se tako ponovno približili vodećem Milanu na dva boda zaostatka. Inter je poveo u ranoj fazi utakmice nespretnom reakcijom Imbrote pred svojim vratima u 7. minuti, da bi u nastavku Lautaro u 57. te Lukaku u 67. i 78. minuti pogađali mrežu gostiju za uvjerljivu pobjedu.

Ivan Perišić odigrao je čitav susret za Inter dok je Marcelo Brozović ostao na klupi "crno-plavih" koji sada imaju 44 boda, dva manje od Milana koji je ranije u subotu kao gost svladao Bolognu.

Prvak Juventus se 2-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Sampdorije u Genovi uspeo se na treće mjesto na ljestvici. Juventus je poveo golom Chiese u 20. minuti nakon lijepe akcije Betancura i Morate, da bi konačni rezultat postavio Ramsey u prvoj minuti sudačke nadoknade iz još jedne odlične akcije u kojoj su sudjelovali Cristiano Ronaldo i Cuadrado. Juventus sada ima 39 bodova iz 19 odigranih susreta.

Linker
01. svibanj 2024 21:14