MASSIMO INSABATO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
DRAMA U ZAVRŠNICI

VIDEO: Remi Atalante i Lazija, Bašić ušao u igru pa pet minuta kasnije asistirao za pogodak!

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 59. minute za Atalantu
Piše: HinaObjavljeno: 30. listopad 2021. 17:31

Hrvatski veznjak Toma Bašić bio je asistent za drugi pogodak Lazija u 2-2 (1-1) remiju protiv Atalante u prvom susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Bašić, koji je u igru ušao u 69. minuti, u 74. je odlično odigrao u sredinu domaćeg kaznenog prostora gdje je na loptu natrčao njegov kapetan i prvi strijelac Lazija Immobile te doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1.

ASISTENCIJU BAŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE

No, iako je dva puta vodio, s 1-0 i 2-1, Lazio nije uspio sačuvati tri boda. U prvom poluvremenu Lazio je poveo golom Pedra u 19. minuti koji je odlično pratio akciju i u mrežu pospremio odbijanac nakon što je Muso obranio pokušaj Immobilea, da bi u jedinoj minuti sudačke nadoknade Zapata nakon odlične solo-akcije poravnao na 1-1.

I u drugom poluvremenu je Lazio držao stečenu prednost do sudačke nadoknade da bi u četvrtoj minuti dodatka De Roon pogodio donji lijevi kut nemoćnog Reine za konačnih 2-2.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 59. minute za Atalantu koja je sada peta s 19 bodova, koliko ima i četvrta Roma. Lazio je šesti s 18 bodova.

Na vrhu su Napoli i Milan s po 28 bodova.

Linker
26. travanj 2024 16:18