REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
KAPA DO PODA KRALJU

VIDEO: RONALDO IZ PRVOG REDA GLEDAO MAJSTORIJE MANDŽUKIĆA Kralj zabio nakon samo dvije minute, a onda je uslijedila asistencija za TV špice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2018. 22:55

U trećem kolu talijanske Serie A Juventus je stigao do pobjede protiv Parme u gostima i to na krilima našeg Marija Mandžukića (2:1). Podsjećamo, naš je napadač prošlog tjedna zabio i u pobjedi protiv Lazija (2-0).

Mandžukić je postigao pogodak na stadionu Ennio Tardini već u drugoj minuti utakmice. Juan Cuadrado je ubacio s desne strane, a Mandžukić pucao glavom, no pogodio je braniča Simonea Iacoponija u leđa, nakon čega se lopta sretno odbila do hrvatskog napadača koji nije propustio poklon postigavši pogodak za vodstvo 'Stare dame'. Bio je to njegov 36. gol za Juventus.

U nastavku prvog poluvremena Parma je bila bolja i izjednačila je u 33. minuti preko Gervinha. Ipak, u drugom poluvremenu talijanski prvak je ubacio u brzinu više i u 58. minuti gosti su ponovo poveli. Douglas Costa je lijepo uposlio Mandžukića koji je petom asistirao Matuidiju, a ovaj zabio pod gredu u bliži kut suparničkog gola.

Mandžukić je na terenu proveo cijeli susret, baš kao i Cristiano Ronaldo koji je odigrao još jednu blijedu predstavu u dresu talijanskog velikana.

Rezultati by SofaScore

Linker
29. travanj 2024 22:28