Sukob Jurića i Radonjića

 Screenshot
‘OVO NE MOGU RAZUMJETI‘

VIDEO: Srbi u šoku - ‘hrvatski trener ponizio je našeg reprezentativca!‘ Pogledajte što je napravio

‘Taj dečko ima neke zanimljive ideje, stvari koje radi, ali ja očito od njega nisam uspio napraviti igrača‘.
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2023. 06:07

U gradskom derbiju 24. kola Talijanske lige Juventus je sinoć bio bolji od Torina našega Ivana Jurića sa 4:2, a najviše se nakon utakmice priča o buri koju su izazvala dva poteza hrvatskog trenera u drugom poluvremenu.

Ivan Jurić u 59. je minuti u igru uveo srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića pa ga 15-ak minuta kasnije - izvadio iz igre.

Potez kakav se rijetko viđa sablaznio je nogometnu Srbiju, mediji u susjedstvu tvrde da je Jurić ponizio Radonjića, no što se zapravo dogodilo?

Torino je dvaput vodio, pogocima Karamoha u 2. minuti i Sanabrije u 43., a Juve poravnavao preko Juana Cuadrada u 16. i Danila u 47.

I onda se dogodio najveći šok za našeg trenera. Juventus je u 71. minuti prvi puta poveo golom Bremera, a Jurić je za to okrivio upravo Radonjića, koji prilikom izvođenja kornera nije pokrivo igrača.

TAJ POGODAK MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Tada je nastao kaos. Jurić je prvo uz gol-liniju urlao na Radonjića, a par minuta poslije ga izveo iz igre. Pritom je došlo do tako žestokog okršaja da su ih morali razdvajati ljudi s Torinove klupe.

POGLEDAJTE TRENUTAK KAD SU SE ZAKAČILI JURIĆ I RADONJIĆ

Inače, Radonjić nije igrač Torina, u Italiji je na posudbi iz Marseillea, i teško je očekivati da će nakon ovoga pronaći svoje mjesto u Jurićevoj momčadi.

"Ovo su stvari koje ja ne mogu razumjeti. Pokazao je potpuno nepoštovanje prema utakmici. Postoje stvari koje moraš napraviti kad izađeš na travnjak, a ti radiš sve suprotno. Taj dečko ima neke zanimljive ideje, stvari koje radi, ali ja očito od njega nisam uspio napraviti igrača. Nema se tu što puno reći. Što me je razočaralo? Kod izvođenja kornera svatko ima svoj zadatak, mogu se svakom dogoditi greške, ali moraš biti prisutan, biti u utakmicu je osnovna stvar za igrača. Često se događa taj manjak koncentracije, a mi smo u danas platili danak", objasnio je ogorčeni Jurić nakon utakmice.

Linker
24. travanj 2024 15:44