Antonio Conte
 Screenshot (Instagram)
PALA JE POMIRBA

VIDEO: Tako to rade u Interu! Dan nakon rasprave slavni trener i suigrač Vatrenih ušli u ‘boksački ring‘

Antonio Conte i Argentinac navukli su boksačke rukavice i tako iza sebe ostavili sve nesuglasice
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2021. 21:39

Iako su osvojili naslov prvaka, u Interu traže maksimalnu koncentraciju i predanost na terenu. A da je tako, najbolje je na svojoj koži u srijedu navečer osjetio mladi napadač Lautaro Martinez.

23-godišnji Argentinac u 35. je minuti utakmice s Romom (3-1) zamijenio ozlijeđenog Alexisa Sancheza, ali na terenu nije ponudio ono što je Antonio Conte od njega očekivao pa se tako Martinez već u 77. minuti vratio na klupu.

Suigraču Ivana Perišića i Marcela Brozovića ta odluka trenera nije najbolje sjela, a to nije nimalo skrivao pa je pa je tako uz ponešto dobacivanja u jednom trenutku i ljutito napucao bocu s vodom.

"Pokaži poštovanje! Na koga se ljutiš? Da više nisi nikad tako reagirao", navodno mu je žestoko odbrusio slavni strateg.

Dan kasnije, Conte je zaključio kako nema potrebe za negativnom energijom, pogotovo u finišu jedne za njih sjajne sezone pa je tako odlučio podići raspoloženje u svlačionici i s Martinezom sve razmirice riješiti u improviziranom boksačkom ringu.

Romelu Lukaku imao je ovom prigodom ulogu najavljivača, trener i igrač navukli su rukavice, a kako je završio meč, možda nikad nećemo ni saznati...

No, zato smo preko Instagrama dobili kratki uvid u zabavu s Interovog treninga.

Linker
26. travanj 2024 02:42