Zlatan je na proslavu naslova došao s cigarom i bocom šampanjca

 TIZIANA FABI Afp
DRUGI PUT PRVAK S MILANOM

VIDEO: Tako to radi Zlatan! Pogledajte ludo slavlje švedskog nogometaša: ‘Mnogi su mi se smijali‘

Zlatan Ibrahimović nije zaboravio svojeg pokojnog menadžera Mina Raiolu kojem je posvetio naslov.
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2022. 22:30

Tako to radi Zlatan. Švedski nogometaš dobio je što je želio - još jedan naslov prvaka Italije s Milanom, a sve je znao proslaviti na najbolji način.

Prilikom uručivanja medalja igrači Milana su jedan po jedan izlazili iz svlačionice, a kada je došao red na Zlatana, navijači Rossonera su potpuno poludjeli. Naime, 40-godišnji Šveđanin je na travnjak izašao s cigarom i bocom šampanjca u ruci. Smijali su se i suigrači, a on cigaru nije ispuštao ni kada je primao medalju.

Snimku Zlatanovog izlaska na travnjak pogledajte OVDJE.

Nakon što mu je medalja bila oko vrata, Zlatan se obratio novinarima.

"Zadnji put je Milan osvojio naslov prvaka prije 11 godina, a ja sam i tada bio u klubu. Vratio sam se prije dvije i pol godine i dao obećanje da ćemo to ponoviti te ga održao. Mnogi su mi se smijali, nisu mi vjerovali, ali uspio sam uvjeriti momčad što je žrtva koja vodi do uspjeha. Isto tako sam jasno dao do znanja treneru da ćemo osvojiti scudetto. I osvojili smo ga", rekao je Ibrahimović te dodao:

"Naslov posvećujem Minu Raioli. On je jedan od onih koji su me željeli opet vidjeti u Milanu, on mi je govorio kako ih mogu spasiti i vratiti na vrh tako da naslov posvećujem njemu."

image

Milan je proslavio prvi naslov prvaka nakon 2011. godine

FILIPPO MONTEFORTE Afp

Novinare je zanimalo hoće li nastaviti karijeru i nakon ove sezone.

"Mino bi me savjetovao da igrao još deset godina i 'ukradem' još novca. Što ću ja napraviti? Vidjet ćemo. Kada sam zdrav, kada sam na travnjaku, ja pravim razliku. Ne vidimo nekog drugog Ibru."

Usporedio je Šveđanin ovu momčad Milana s onom s kojom je osvojio naslov prvaka Italije 2011. godine.

"Sve je bilo drukčije, imao si 22 igrača koji su već osvajali naslove. Čak i ako ne odigraš dobro, uvijek je pored tebe bio neki šampion koji bi te 'pokrio'. Sada smo imali grupu igrača koji nisu uspjeli negdje drugo ili su dosta mladi, ali uspjeli smo", zaključio je Zlatan.

Linker
22. svibanj 2022 22:30