Emilio Andreoli Getty Images
BILO JE SPEKTAKULARNO

VIDEO: 'TO JE MOJA KARAKTERISTIKA JOŠ OD DJETINJSTVA, UVIJEK SAM BIO TAJ...' Mario Pašalić krasno opisao pogodak kojeg se ne može prestati gledati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2020. 10:33

Samo 19 sekundi trebalo je Mariju Pašaliću, hrvatskom nogometnom reprezentativcu i negdašnjem članu Hajduka da - zabije Romi. Ništa spektakularno, reći ćemo pomalo cinično i reći da je Pašalić jednostavno srušio i društvene mreže i talijanske medije. Pisalo se samo o njemu i o fantastičnom ulasku u utakmicu.

Igrala se 59. minuta u Bergamu kada je Duvana Zapatu odmijenio naš nogometaš. Dobio je loptu i plasirao je u gornji desnu kut nemoćnog vratara Diega Lopeza za konačan preokret i pobjedu svoje momčadi od 2:1.

- Jako sam sretan zbog gola, ali još i više zbog važne pobjede koja nam donosi veliku prednost na ljestvici. Sada imamo šest bodova više od Rome i idemo utakmicu po utakmicu, sve do ostvarenja cilja i novog plasmana u Ligu prvaka. Spremni smo za to - rekao je Pašalić za Sky Sport Italia, odmah nakon završetka utakmice.

Komentirao je i pogodak koji je bio zaista spektakularan.

- Gol je bio jako lijep, ali prije svega su važna tri boda. Jer, da sam ovako zabio, a da smo izgubili, onda to ne bi ni bilo važno. Ovako, uspio sam se naći na pravom mjestu i u pravo vrijeme, to je jedna od mojih karakteristika još iz djetinjstva. Uvijek sam bio taj koji se uklapa u momčad i trudi se s njom ostvariti rezultat. Uvijek sam sretan kad igram i mogu igrati sve u sredini terena. Kad igrač dobije povjerenje i zabije gol, sve je jednostavnije i lakše - dodao je.

Linker
20. travanj 2024 00:15