Marco Rosi/Getty Images
ŠOKANTNA ZAVRŠNICA

VIDEO: 'U 25 GODINA NOGOMETA NISAM VIDIO NIŠTA SLIČNO' Trener hrvatskog reprezentativca u nevjerici nakon jedne od najluđih utakmica sezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2018. 11:36

Na rimskom Olimpicu se ove subote odigrala jedna od najluđih utakmica sezone! Nogometaši Lazija i Sampdorije podijelili su bodove u 15. kolu Serie A (2-2), a čak dva pogotka pala su u dubokoj sudačkoj nadoknadi.

Sampdoria je povela preko Quagliarelle u 21. minuti i vodila sve do 79. minute, kad je Acerbi postigao izjednačujući pogodak. Gosti su u 92. minuti ostali bez isključenog Bereszynskog, da bi u 96. minuti Ciro Immobile realizirao kazneni udaraca za preokret i, činilo se, pobjedu Lazija. Međutim, u 100. minuti je Saponara sjajnim lobom postavio konačnih 2-2 i donio bod Sampdoriji.

"Gorak mi je okus u ustima, statistika pokazuje da smo dominirali. U pojedinim trenucima nismo bili oštri, ali nastup je bio snažan. Trebali smo samo zadržati loptu u posljednjih 90 sekundi", izjavio je nakon utakmice Simone Inzaghi, trener Lazia pa nadodao:

"U 25 godina nogometa nisam vidio ništa slično. Ovo je stvarno čudan sport. Sampdoria je dobra i organizirana ekipa, no mislim da smo mi zaslužili pobjedu."

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj bio je u početnoj jedanaestorici Lazija, a iz igre je izašao u 53. minuti, kad ga je zamijenio Correa.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 03:20