GABRIEL BOUYS Afp
ZAUSTAVILI VELIKANE

VIDEO: Vatreni i društvo skinuli su skalp Juventusu, a sada pokorili i Meazzu! Jurić i Vlašić poraženi u Rimu

Iako Victor Osimhen ima mnoge probleme s Napolijem, nastavio je zabijati
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 27. rujan 2023. 22:52

Prekinut je besprijekoran niz Intera koji je do sada imao stopostotan učinak u prvenstvu. U 6. kolu Serie A pretrpjeli su prvi poraz ove sezone od Sassuola koji je u prošlom kolu skinuo skalp i Juventusu. Iako je momčad Simonea Inzaghija povela golom Dumfriesa (45+1), zeleno-crni, za koje je Martin Erlić igrao do 83., okrenuli su golovima Bajramija (54) i Berardija (63) te na koncu slavili 2:1.

POGOTKE S UTAKMICE INTER - SASSUOLO POGLEDAJTE OVDJE

To je najviše pogodovalo Milanu koji se bodovno izjednačio s gradskim rivalom gostujućom pobjedom nad Cagliarijem. Iako je domaćin otvorio susret golom Luvumbe (29), Milanezi su okrenuli preko Okafora u 40., Tomorija u 45., te na koncu Loftusa-Cheeka u 60. za konačnih 3:1.

POGOTKE S UTAKMICE CAGLIARI - MILAN POGLEDAJTE OVDJE

Incident s klubom, Victora Osimhena nije zaustavio u onome što radi najbolje - postizanju pogodaka. Nakon što je Zielinski realizirao kazneni udarac (19), Nigerijac je postavio 2:0 u susretu protiv Udinesea u kojemu je na koncu Napoli slavio 4:1.

Nakon što je u prošlom kolu postigao svoj prvi pogodak ove sezone, Mario Pašalić je do 73. minute trijumfa kod Verone igrao je u vrhu napada. Atalanta je do sva tri boda stigla golom Koopmeinersa u 13. minuti, a identičnim je rezultatom (1:0) Empoli svladao Salernitanu za koju je do 83. igrao Domagoj Bradarić.

Dodajmo kako je Torino Ivana Jurića, za kojega je Nikola Vlašić odigrao svih 90 minuta, pretrpio poraz kod Lazija (2:0).

POGOTKE S UTAKMICE LAZIO - TORINO POGLEDAJTE OVDJE

Linker
01. svibanj 2024 07:28