Screenshot
KAD NIKSI POLUDI

VIDEO: Vlašić opet majstorski zabio, i to za pobjedu! Hrvat trpa kao na traci u novom klubu, pogledajte ovaj potez

Trener Ivan Jurić nije sjedio na klupi Torina, jer je završio u bolnici zbog problema s plućima
Piše: SN, HinaObjavljeno: 05. rujan 2022. 21:42

Hrvatski reprezentativni vezjak Nikola Vlašić svojim je trećim ovosezonskim pogotkom osigurao minimalnu 1-0 (1-0) domaću pobjedu Torinu protiv Leccea u posljednjoj utakmici 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Vlašić se odlično ubacio u prazan prostor u gostujućem 16-ercu nakon okomitog proigravanja Vojvode i zatim udarcem sa 10-ak metara pogodio sam donji lijevi kut suparničkog gola.

POGLEDAJTE VLAŠIĆEV GOL LECCEU

Vlašić je odigrao čitav susret za Torino koji pod vodstvom Ivana Jurića ima odličan ulazak u sezonu, trenutačno je diobi petog mjesta s Romom sa 10 bodova, koliko ima i četvrti Udinese.

Lecce, za koji je Kristijan Bistrović igrao do 74. minute, a Marin Pongračić ostao na klupi, ostao je 17. s dva boda. Također valja istaknuti kako Ivan Jurić u ponedjeljak nije sjedio na klupi Torina, jer je završio u bolnici. Kažu da ima problema s plućima.

image

Nikola Vlašić stat

SOFASCORE

Foto: Sofascore

Ranije u ponedjeljak su nogometaši Atalante izbili na vrhu ljestvice 2-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Monze. Sastav iz Bergama poveo je u 57. minuti udarcem glavom Hojlunda, a pitanje pobjednika bilo je riješeno osam minut apotom kada je Marlon u klizećem startu ubacio loptu u vlastitu mrežu nakon sraza s Lookmanom.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je za Atalantu od 71. minute.

Atalanta je vodeća na ljestvici sa 13 boova, dva više od Napolija i Milana, dok je Monza i dalje bez boda u svojoj premijernoj prvoligaškoj sezoni.

Linker
19. travanj 2024 17:40