Nikola Vlašić

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
PRED NOVIM IZAZOVIMA

Vlašić objasnio odluku: ‘Složio sam dijelove slagalice i stigao kod čovjeka kojeg u Hrvatskoj svi poštuju‘

Hrvatski reprezentativac u četvrtak se predstavio navijačima svog novog kluba
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 08:08

Nikola Vlašić u četvrtak je i službeno predstavljen u Torinu. Hrvatski reprezentativac stigao je na posudbu iz West Ham Uniteda, a talijanski klub imat će pravo otkupa njegovog ugovora. Odluče li se u Torinu na taj potez, za Vlašića će morati izdvojiti 15 milijuna eura.

Vlašiću su u Engleskoj nedostajale minute na travnjaku, a upravo bi njih trebao dobiti u klubu kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

"Čovjek sam koji naporno radi. Volim trenirati i uvijek dajem sve od sebe na terenu. Znam da je Torino klub u kojem se upravo tako i mora raditi", rekao je Vatreni nedugo nakon što je zaključen ovaj posao pa otkrio zašto se odlučio za Torino:

"Igranje u Serie A i igranje za Torino koji ima sjajnog trenera. Složio sam dijelove te slagalice i mislim da sam donio dobru odluku. Jurić je sjajan trener, u Hrvatskoj ga svi poštuju. Iz istog smo grada i to je dobra poveznica između nas."

U intervjuu za službenu stranicu kluba ukratko se osvrnuo i na reprezentaciju:

"Hrvatska ima sjajnu momčad, a ja sam njen dio već četiri godine. Nadam se pozivu za Svjetsko prvenstvo, no to će ovisiti o mojim igrama za Torino", poručio je Vlašić koji će nositi des s brojem 16.

Linker
23. travanj 2024 01:13