MAX ROSSI / REUTERS
KRENULA SERIE A

VRUĆE OTVARANJE NA ČIZMI Higuain donio pobjedu Juveu, Kalinić strijelac, Pjaca ostao na klupi

Piše: HinaObjavljeno: 21. kolovoz 2016. 00:44

Zahvaljujući pogotku Gonzala Higuaina u 74. minuti Juventus je pobjednički krenuo u obranu naslova prvaka s 2:1 slavio protiv Fiorentine i dobio utakmicu za koju se sredinom drugog poluvremena činilo da im izmiče iz ruku.

Nakon što je Juventus poslije prvih 45 minuta vodio 1:0 pogotkom Samija Khedire i propustio još najmanje dvije odlične prilike za riješiti utakmicu već u ranoj fazi (Dybala, Alex Sandro), gosti iz Firence izjednačili su u 71. minuti pogotkom nakon prvog udarca u okvir gola. Iličić je izveo udarac iz kuta a hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić glavom pogodio privremeno izjednačenje, te nastavio tamo gdje je stao na isteku prošle sezone budući da je posljednji prvenstveni pogodak postigao baš protiv Juventusa.


All Goals HD - Juventus 2-1 Fiorentina 20.08... by euro2016videos

Ipak, bio je to samo znak Juventusu da ubaci u višu brzinu, slavlje Viola trajalo je samo četiri minute prije nego što je Stara dama vratila vodstvo. Ponovo je situaciju zakuhao Khedira, njegov je udarac blokirao Marcos Alonso, a Gonzalo Higuain već u svojoj devetoj službenoj minuti za Juventus postigao pogodak vrijedan pobjede na startu sezone.

Kalinić je odigrao cijelu utakmicu, Mandžukić i Badelj igrali su do 65. minute, dok Pjaca i Milić nisu ulazili u igru

Linker
04. svibanj 2024 18:12