Wanda Nara

 GIUSEPPE COTTINI Nurphoto Via Afp
SUDSKI PROCES

Wanda o izmišljenoj aferi s Hrvatom: ‘Ništa nije istina! Priča nam je stvorila probleme, morali smo otići...‘

‘Nikad nisam imala ništa s njime. Ova priča stvorila nam je probleme - kaže argentinska ljepotica.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2022. 12:11

Marcelo Brozović i - Wanda Nara! Priča je to koju je još 2019. godine u svjetsku javnost plasirao Fabrizio Corona. Talijanski novinar Hrvatima je poznat još od početka stoljeća kada je bio u braku s hrvatskom manekenkom Ninom Morić. Bio je taj i po zatvorima, optuživan od strane talijanskog Vrhovnog suda, a jedan u nizu sudskih procesa upravo je onaj s gospođom Narom, odabranicom napadača PSG-a, Maura Icardija.

Da se podsjetimo, u veljači 2019. Corona je na svojoj web-stranici objavio da je Nara imala aferu s Marcelom Brozovićem. Proces je, u kojem Nara tuži Coronu za klevetu, dobio ovoga tjedna svoj nastavak, a Wanda će na sudu izjaviti da je Icardi upravo zbog toga što je Corona objavio u ljeto 2019. bio primoran napustiti Inter.

image

Mauro Icardi i Wanda Nara

JUAN SOLIZ Dppi Via Afp

- Nikad nisam imala ništa s Brozovićem. Mi smo tradicionalna obitelj, ova nam je priča stvorila mnoge probleme, kako u obitelji tako i izvan nje. Moja djeca išla su u školu u Milanu i bila su zlostavljana zbog toga. Bilo je problema i za mog supruga i za mene kao njegovu agenticu. Ništa u toj priči nije istina - rekla je Wanda Nara koja je od 2019. u Parizu, gdje i dalje igra njen suprug Mauro Icardi.

U transferu vrijednom 50 milijuna eura Icardijevi su se iz Milana preselili u Pariz.

- Bilo je to upravo zbog ove priče sa mnom i Brozovićem! Mauro je bio primoran promijeniti sredinu, Inter mu tu nije previše olakšavao stvar. Rekli su mu da mora otići, promijenio je agente, uzeli su mu i kapetansku traku, a nekako sve mislim da to nije bilo zbog izvedbi na terenu - dodala je gđa Nara.

Linker
17. travanj 2024 23:22