Hakan Calhanoglu

 MARCO BERTORELLO Afp
SMATRA DA JE PODCIJENJEN

Zamijenio Marcela Brozovića pa ispalio: ‘Nisam daleko od razine Luke Modrića, to govorim s poniznošću‘

Hakan Calhanoglu smatra da ne dobiva pažnju koju misli da zaslužuje
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 12:10

Veznjak milanskog Intera Hakan Calhanoglu u posljednje vrijeme igra odlično. Uskočio je u kopačke Marcela Brozovića i preuzeo kontrolu nad veznim redom talijanskog diva u koji je stigao prije godinu i pol iz Milana.

Turski je reprezentativac u 78 utakmica za Inter zabio 11 golova i upisao 19 asistencija. To mu je očito dalo veliko samopouzdanje pa se u razgovoru za Gazzettu dello Sport požalio da je podcijenjen i zaključio da je barem na Modrićevoj razini.

- Za pola grada sam heroj, druga polovica me mrzi. U istom danu čujem pjesme Interovih i uvrede Milanovih navijača. To je nogomet. Naviknuo sam na to - rekao je Turčin.

Novinara je zanimalo zašto se Calhanoglua ne spominje češće kada se priča o najboljim veznjacima svijeta popu Luke Modrića, Kevina de Bruynea, Casemira i Pedrija.

- Mislim da sam podcijenjen. Tako se osjećam. Nisam daleko od razine navedenih igrača. Mislim da sam u top 5 u Europi na svojoj poziciji. To govorim s poniznošću. Igrači iuz Premier lige imaju veću vidljivost u svijetu nogometa. Meni je bitno da napredujem. Ovo mi je najbolja sezona u životu - poručio je ‘ponizni‘ veznjak Intera.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
01. svibanj 2024 10:54