Ivan Jurić

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
BOMBA IZ ITALIJE

Zaokret u razmišljanju Rominih vlasnika, Jurić je uskoro bivši? Spominje se povratak poznatog imena

Prema navodima, Romini američki vlasnici neće dopustiti da prođe previše vremena prije nego što interveniraju
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2024. 23:45

"Domaći poraz od Intera pridodao se remiju u Monzi i porazu u Europskoj ligi od Elfsborga, a klima koja je i dalje napeta u odnosima s gradom i navijačima Rome brine Dana i Ryana Friedkina", rečenica je kojom je talijanska novinska agencija Adnkronos otvorila tekst u kojem se ponovno navodi da je budućnost Ivana Jurića na klupi Vučice pod upitnikom.

Prema navodima, Romini američki vlasnici neće dopustiti da prođe previše vremena prije nego što interveniraju kako bi se nosili s onim što vjeruju da je ‘nova‘ kriza. Nakon smjene Danielea De Rossija i ostavke izvršne direktorice Line Souloukou, vlasnici su navodno očekivali drukčiji razvoj situacije na terenu, te sada traže "signal koji može preokrenuti opasan trend za Rominu sezonu, koja riskira da izmakne, izgubi sve raspoložive ciljeve i definitivno ugrozi kredibilitet američkih vlasnika".

Nadalje, ističe se da, ako se ova odluka provede, povratak De Rossija bila bi "jedina održiva opcija", budući da Roma i dalje isplaćuje njegovu plaću, a također bi morala plaćati Jurića u slučaju otkaza. "Drugi predvidivi korak je imenovanje novog predsjednika uprave, uz jačanje menadžmenta koji ide prema većoj harmoniji s Italijom i Rimom", navodi isti izvor.

Također je otvorena jedna potpuno drugačija opcija. Prema navodima, postoji i opcija favoriziranja novog ulaganja Friedkin grupe u engleski Everton, što znači da bi moglo doći do povlačenja iz Rome, a posljedica tog poteza bila bi odgađanje oko ključnih odluka unutar kluba...

Linker
22. listopad 2024 07:14