StoryEditor
 REUTERS/Massimo Pinca
DEFINITIVNI KRAJ U TORINU

ZAOKRET U 'SLUČAJU MANDŽUKIĆ' Iz Juventusa prekinuli šutnju, demantrirali medijske napise i otkrili gdje će hrvatski napadač nastaviti karijeru

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2019. 17:09

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (33) je na dan utakmice njegova Juventusa na gostovanju u Firenci saznao što ga točno čeka po pitanju igračkog statusa u kolektivu pod vodstvom Maurizija Sarrija.

Podsjetimo, Sarri ga je prvo izostavio s popisa putnika za Firencu, a dan kasnije stigla je vijest izravno iz usta Juventusova direktora Fabija Paraticija. Neće u SAD, neće u Kinu, kako su u petak nagađali talijanski mediji, ali hoće u - Katar!

Mandžukić više nema mjesto u redovima aktualnog talijanskog prvaka. Nema ga među prijavljenima za Ligu prvaka, a željeli su ga i u Americi, točnije u LAFC-u. Mogao je, kako rekosmo i u Kinu, ali Paratici, čini se, zna što će s njime...

- Istina je, on je za nas bio vrlo važan igrač, ali u dogovoru s trenerom i njegovim agentima svi smo odlučili da ne ode s nama na put u Firencu. Stigla je ponuda, ona je iz Katara - priznao je Paratici talijanskim medijima.

Neće to, po svemu sudeći biti Al-Gharafa, već Al-Duhail.

Linker
04. srpanj 2020 04:06