FILIPPO MONTEFORTE Afp
PUKLO JE JOŠ U SIJEČNJU?

Zašto je Perišić ‘razvalio‘ Inter: ‘Kad on tako nešto kaže nakon najbolje utakmice sezone, sve je jasno‘

‘Perišić je djelovao jako nervozno. Očigledno ga iritira odnos Intera‘.
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 14. svibanj 2022. 10:40

Posljednjih je dana i tjedana hrvatski reprezentativac Ivan Perišić okupirao naslovnice talijanskih medija. Igra u vrhunskoj formi, a ugovor koji ima s milanskim Interom broji se – u danima. Maestralnu partiju protiv Juventusa (4-2) u finalu talijanskog Kupa kada je s dva gola u produžecima donio ''nerazzurrima'' novi trofej, Perišić je začinio izjavom o neizvjesnom epilogu nastavka suradnje s Interom:

- Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute.

Pozicije u pregovorima otprije su definirane. Inter nudi Perišiću za novi ugovor 4,5 milijuna eura po sezoni. Igrač traži šest. U priču se sve češće uključuju i ponude bogatih engleskih klubova. Najveće zanimanje do sada su pokazali Chelsea i Newcastle United (klubovi koji mogu bez problema platiti šest milijuna eura po sezoni).

- Perišić je djelovao jako nervozno. Očigledno ga iritira odnos Intera. Mislim da je odnos narušen još u siječnju kada je klub angažirao Nizozemca Gosensa iz Atalante. Ako Perišić nakon najbolje utakmice u sezoni ponudi tako nervoznu izjavu onda je svima jasno koliko su on i Inter daleko od dogovora – ustvrdio je Massimo Brambati, nekadašnji branič Torina za radio-postaju TMW Radio.

Nudeći vlastitu opservaciju ovog zamršenog odnosa Brambati smatra kako Perišić, s obzirom na igre tijekom aktualne sezone – ''ima pravo tražiti plaću u razini najboljih nogometaša Intera''!

Usput, Brambati je odgovorio i na pitanje – kakvi su izgledi da Juventusov napadač Paulo Dybala (njemu na kraju sezone završava ugovor s torinskim klubom) iduće sezone zaigra u Interu?

- Prema mojim saznanjima Dybala bi mogao završiti u Arsenalu. Postoji samo jedan uvjet. Londonski se klub treba plasirati u Ligu prvaka – kazao je Brambati.

Linker
19. travanj 2024 18:10