Zlatan Ibrahimović
 FEDERICO PROIETTI Dppi Via Afp
TEK MU JE 40

Zlatan Ibrahimović poslao jasnu poruku onima koji ga mrze, a otkrio je i zašto Mbappe nije dovoljno dobar

Legendarni švedski napadač je u svojem stilu prokomentirao igrače koji dolaze
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2021. 16:52

Zlatan Ibrahimović i u 40. godini ne prestaje oduševljavati. U derbiju 11. kola Serie A u kojem je Milan pobijedio Romu s 1:2, Ibra je zabio za 1:0 iz slobodnjaka u 26. minuti utakmice. U svojem stilu je gol proslavio pred navijačima Rome koji su poludjeli nakon njegove provokacije i skandirali mu da je "Cigan".

Nije trebalo dugo čekati na Zlatanov odgovor. Ibra je nakon utakmice u razgovoru za DAZN prokomentirao navijače koji su ga vrijeđali tijekom utakmice.

"Neka skandiraju što god žele. Volim kad me vrijeđaju s tribina. Što su oni glasniji, to sam ja bolji", rekao je Ibra.

Švedski je napadač dao i intervju za France Football za koji je prokomentirao igrače koji dolaze. Naravno, Francuze je zanimalo što legenda misli o Kylianu Mbappeu.

"Volim ga, ali on ne radi dovoljno. Može postati toliko jak, ali samo ako počne davati svoj maksimum na svakom treningu. On mora osjetiti krv, hodati po vatri i okružiti se ljudima koji će mu govoriti da nije dovoljno dobar i da može bolje. Tek tada bi mogao nadmašiti neke legende", rekao je Ibrahimović, pa nastavio o igračima koji su trenutno među najboljima na svijetu:

"Mbappe je sigurno među najboljima, a ima još nekoliko igrača koji su dugo u vrhu, a još su uvijek mladi. Tu je i Haaland, ali i Ibrahimović. O ostalima ne trebamo ni pričati. Želim svima pokazati da još mogu raditi ono što volim i da je 40 samo broj. Ne mogu igrati kao prije pet ili 10 godina, ali sam sada pametniji i iskusniji", zaključio je Ibra.

Linker
25. travanj 2024 21:02