ALBERTO PIZZOLI AFP
OKRŠAJ 'PRIJATELJA'

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ U SVOM STILU 'UKLIZAO' KONTROVERZNOM MENADŽERU I SVE NASMIJAO 'To su istinite informacije!'

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 08. svibanj 2020. 12:27

Kad god velika nogometna imena, a jedno od takvih zasigurno jest Zlatan Ibrahimović nešto objave na Twitteru, to unaprijed postaje zanimljivo široj javnosti. Naročito, internetski sadržaj takvog karaktera dobiva na težini u slučajevima kada se potenciraju neki, barem kakvi-takvi sukobi, makar oni bili i polu-šaljivog karaktera.

Iako spomenuti švedski napadač i njegov menadžer Mino Raiola nisu u zavadi, već dapače, po pisanju nekih engleskih medija planiraju i zajedničku suradnju u menadžerskim vodama kad Ibra odluči objesiti kopačke o klin, traje njihovo međusobno "podbadanje" u javnosti.

Sjetit će se prijatelji talijanskog nogometa, jer nije to bilo tako davno, Valentinova ove godine. Na taj su dan, 14. veljače u talijanskom Kupu igrali Milan i Juventus. Završilo je neodlučeno, a Raiola je nakon utakmice bio u mixed-zoni San Sira gdje su ga novinari "uštopali" za nekoliko rečenica.

U trenucima dok je jedan od najpoznatijih menadžera u nogometu davao izjavu, sa stadiona je u svlačionicu prošao Ibrahimović, a Raiola je rekao kako je ga je Šveđanin "udario" kad su se zadnji put vidjeli. Naravno, radi se o šali, što je kasnije rekao i sam napadač, a sad je uslijedila nova provokacija.

Raiola je na Twitteru objavio da nogometaš Arsenala, armenski ofanzivac Henrikh Mkhitaryan nije poslao poruku u klub s navodnom željom za odlaskom iz kluba. Raiola je apelirao da se ne šire lažne vijesti, naročito ne u ovakvim vremenima kada je i dalje sve "na ledu" zbog korone.

Međutim, u svom kratkom odgovoru na taj Raiolin post, Ibrahimović je napisao da je sve to u vezi Mkhitaryana i Arsenala zapravo istina i da je prihvatljivo širiti ovakve vijesti.

"Ne, to su istinite vijesti, to je prihvatljivo'.

E sad, šali li se Ibra sa svojim agentom i budućim poslovnim partnerom ili zaista zna neke informacije o slučaju Mkhitaryan, to još uvijek nije poznato.

Inače, talijanski mediji pišu da bi se Ibra za vikend, najvjerojatnije u subotu trebao vratiti u Milano, po nalogu uprave kluba koja želi da on što prije odradi 14 dana samoizolacije po dolasku iz Švedske gdje je praktički od početka pandemije trenirao s nogometašima Hammarbyja.

Linker
19. travanj 2024 10:08