Emilio Andreoli Getty Images
'ON JE FENOMEN'

ZLATAN SE VRATIO, NO SLIJEDI LI HLADAN TUŠ ZA NAVIJAČE MILANA? Ljeto će reći ostaje li na San Siru, sportski direktor otkrio planove: 'Vidjet ćemo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2020. 18:06

Otkako je stigao u redove talijanskog velikana AC Milana, Zlatan Ibrahimović ponovo je zaludio navijače Rossonera. Ima za to i razloga, jer igra kluba je živnula, opet se vjeruje u uspjehe, ali u svemu tome postoji samo jedan problem. Zlatanove godine. Ali, iako ima 38 godina, još uvijek ne pomišlja na kraj karijere. Pogotovo sad kada ga Milan jednostavno nasušno treba.

A ako je pak suditi po riječima Milanova sportskog direktora Rickyja Massare, Zlatan će sam odlučiti kada je kraj. Dobro, u drugačiji ishod i ne sumnjamo. Ipak se radi o osebujnoj ličnosti.

- On je fenomen! Vratio se u siječnju, ostaje do ljeta, a onda ima opciju produljenja ugovora na još jednu sezonu. Sve će ovisiti o njemu. Vidjet ćemo kako se osjeća, je li spreman odigrati i sljedeću sezonu ili ne. Ako će željeti ostati, to će i moći - rekao je Massara u razgovoru za Rai Sport.

Od povratka iz sjevernoameričkog MLS-a Ibra je za Milan u šest utakmica zabio tri pogotka.

Linker
24. travanj 2024 11:37