Ivan Perišić i Mauro Icardi
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
PRVO IME KLUBA

ZVIJEZDA I KAPETAN INTERA NAKON DEBAKLA NA SAN SIRU PROGOVORIO O TRANSFERU 'Ako je za momčad dobro da ostanem, ostat ću, ako nije...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2018. 11:31

Inter je u posljednjem kolu Serie A upisao neugodan poraz na San Siru od Sassuola i tako se vrlo vjerojatno oprostio od Lige prvaka za iduću sezonu. Jedan od tragičara susreta bio je kapetan i prva zvijezda kluba Argentinac mauro Icardi koji je zapucao nekoliko sjajnih prilika.

Nakon susreta medije u Italiji zanimalo je hoće li inače sjajni napadač ostati u Milanu uprkos lošoj sezoni kada se sve na kraju zbroji.

- Kao i svake godine obavit ću razgovore s klubom. Ako je za momčad dobro da ostanem, ostat ću, ako nije onda odlazim - kazao je Icardi pa dodao:

- Uvijek radim sve kako bih pomogao momčadi. Svi smo razočarani jer smo jako željeli pobjedu, ali treba skinuti kapu i Sassuolu, odigrali su sjajnu utakmicu. Vratar Consigli je odigrao utakmicu života.

Interu ostaje mala nada da mogu uhvatiti Ligu prvaka, ali to bi bilo pravo čudo.

- Nadam se da će Crotone zaustaviti Lazio i da ćemo imati priliku u direktnom okršaju protiv Rimljana izboriti naš cilj - zaključio je Argentinac.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
28. travanj 2024 13:14