Getty Images
'PROCES KOJI TRAJE...'

ZVONIMIR BOBAN OTVORENO O PITANJIMA KOJE ZANIMAJU SVE NAVIJAČE MILANA Evo što je bivši kapetan Vatrenih odgovorio na upit o dolasku Ibre i Ancelottija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 09:13

Zvonimir Boban komentirao je moguć dolazak Zlatana Ibrahimovića u redove Milana.

Milanov direktor za ključna pitanja za sjajnog Šveđanina ima same pohvale.

"Ibra je drugačiji od drugih, on je unikatan, netko tko vam puno toga može donijeti. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Čak i ako nema više 28 godina on je i dalje igrač jakog karaktera, jake osobnosti. On je osoba koja može cijeli klub odvesti u pravom smjeru", rekao je Boban za Radio Anch'io Sport.

'Rossoneri' su sinoć proslavili 120. godišnjicu postojanja, a Boban kaže da je prvi cilj vratiti klub na staze stare slave. Ali to nije nešto što se događa preko noći.

"Navijači se pitaju kada će ponovno gledati veliki Milan. Nažalost, to traje dugo vremena. Prvo moramo opet biti kompetitivni, a to je proces koji traje. Teško je reći kada će se Milan vratiti. Dozvoljeno je sanjati i imati visoke ambicije i uvijek moramo razmišljati o velikim stvarima. Ali moramo ići korak po korak", objasnio je Boban.

Upitan je Boban i postoji li mogućnost da se Carlo Ancelotti vrati na trenersku klupu, sada kada je smijenjen u Napoliju.

"Milan je Ancelottijev dom. Ali u ovom trenutku dovoditi Ancelottijevo ime u vezu s Milanom, smatram to neprikladnim. Stefano Pioli je naš trener koji je došao u teškom trenutku, ali je u kratkom periodu razumio puno stvari i jako smo zadovoljni s time", zaključio je bivši kapetan Vatrenih.

Linker
03. svibanj 2024 17:11