Zagreb, 041212.Stadion GNK Dinamo, Maksimir.Utakmica 6. kola A skupine Lige prvaka u Zagrebu izmedju nogometasa Dinama i Dynama iz Kijeva.Na slici: slavlje GNK Dinamo.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
TEAM BUILDING

Šimunić organizirao 'party', Rukavina pjevao, Tonel ispraćen ovacijama

Momčad pojačana liječnicima i fizioterapeutima okupila se u srijedu u jednom zagrebačkom restoranu, Kelava je svima podijelio kape Djeda Božićnjaka i fešta je počela
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. prosinac 2012. 10:18

Bila je tu uistinu spontana ideja, nakon remija s Kijevljanima igrači su na inicijativu Josipa Šimunića odlučili zajednički proslaviti uspješan kraj Lige prvaka. Momčad pojačana liječnicima i fizioterapeutima, bez trenera, stručnog stožera i Uprave, okupila se u srijedu u jednom zagrebačkom restoranu, Ivan Kelava svima je podijelio kape Djeda Božićnjaka i fešta je počela.

Pravi team building, običaj koji je u zadnje vrijeme u Dinamu uglavnom iščeznuo. Ovaj put, dakako, nije bitno tko je koliko popio ili pojeo, važno je da je ideja uspjela, svlačionica se zbližila, koliko smo čuli, dugo igrači nisu tako zajednički disali. Bod protiv Dynama svima je popravio atmosferu i raspoloženje, a ta je svečanost najavila sretnije Dinamove dane. Stigli su i tamburaši, igrači su zagrljeni pjevali sve, od zagorskih do klapskih pjesama, a najbolje se s mikrofonom u ruci, kao i inače, snašao Ante Rukavina.

Tu i tamo netko je 'vrisnuo' kad je na ekranu, u poluvremenu utakmica Lige prvaka, išla snimka Krstanovićeva pogotka, a najviše je pljeska dobio Portugalac Tonel. Pojavio se i on na toj fešti, ipak je odigrao dobar dio Lige prvaka, a bio je to i njegov oproštaj od momčadi. Suigrači su ga srdačno pozdravili, svaki od njih se s njim i fotografirao za uspomenu te su mu poželjeli sretan nastavak karijere. Definitivno noć pozitivne energije, prije zadnjeg susreta polusezone u Osijeku, Modri su sasvim napunili baterije.

Linker
08. svibanj 2024 17:38