Vladimir Ivanov/CROPIX
SKANDAL OKO TOMASOVA

Sinovčić: U Dinamu su bezobrazni, Zoran Mamić je prevario Zdravka i mene

Ako je Zoran Mamić iskren, neka kaže zašto je Tomasovu dao papir da ga igrač potpiše, a znao je da bez Zdravka potpisivanja nikako ne može biti - rekao je Sinovčić
Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 19. lipanj 2012. 13:30

Jučer oko 15 sati Reno Sinovčić potvrdio je da je Marin Tomasov potpisao trogodišnji ugovor s Münchenom 1860, ambicioznim članom 2. Bundeslige koji je prošlu sezonu zaključio na šestom mjestu.

- Da, sve je završeno, Tomasov je od jučer član te momčadi.

Umjesto s Dinamom u Sloveniju, Tomasov se našao u Münchenu, u glavnom bavarskom gradu. Kako?

- Pretpostavljam da pitate kako to da nije u Dinamu, premda je taj klub objavio da je s Marinom potpisao ugovor. Dakle, nije isključivo zato što je na djelu bio Dinamov bezobrazluk. Ono što smo se dogovorili Zdravko Mamić i ja, potom još jednom utvrdili, izigrano je. Između ostaloga, čvrsto smo se dogovorili da se neće potpisivati nikakav ugovor dok istodobno na jednom mjestu ne budemo Zdravko, Marin i ja. Ako je Zoran Mamić iskren, neka kaže zašto je Tomasovu dao papir da ga igrač potpiše, a znao je da bez Zdravka potpisivanja nikako ne može biti.

Zadar je dao Tomasovu dopuštenje za treninge s Dinamom...

- Je, ali u svjetlu onoga što smo Zdravko Mamić i ja bili dogovorili. Ništa izvan toga. Marin nije prestao biti član NK Zadar.

Otkud München 1860?

- I prije je taj klub želio Tomasova, imao kontakte sa Zadrom i nudio suradnju. Kako se s Dinamom dogodilo to što jest, smatrao sam da je najbolje moguće za Marina da ode u Njemačku i prihvati zgodnu ponudu.

Linker
04. svibanj 2024 21:21