Nenad Dugi/CROPIX
NERASKIDIVA VEZA

Široki Brijeg postao Dinamova filijala, Mamić oduševljen: 'Ovo vam je hvala za sve!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. lipanj 2011. 16:35

Dinamo i Široki Brijeg danas su u Hercegovini potpisali sporazum o uskoj budućoj suradnji. Na taj je način hrvatski prvak proširio svoj utjecaj u našoj regiji. Ugovor između dva kluba potpisan je na deset godina, a njime se maksimirski Plavi obvezuju podupirati nogometnu školu Širokog Brijega značajnim financijskim sredstvima.

Zahvaljujući ovom dogovoru, Dinamo će imati lakši pristup i bolju kontrolu nad nogometnim talentima u Hercegovini. U Širokom Brijegu se našao i izvršni predsjednik Zdravko Mamić koji je u svom stilu opisao značaj ugovora između dva kluba.

- Poslovna važnost ovog sporazuma je za mene zaista manje važna. U Dinamu smo se vodili isključivo željom da našem narodu u Širokom Brijegu kažemo hvala za sve što ste napravili da bi postojala hrvatska država i da bi hrvatski narod opstao u BiH. To je bio motiv Dinama, a ubuduće ćemo raditi na povezivanju hrvatskog naroda u Širokom, hrvatskog sporta u BiH i Dinama - rekao je Mamić u jednom dahu i nastavio:

- Ovaj ugovor nitko ne smije dirnuti, a mi dok trajemo implementirati ćemo ga sve dublje i vidjet ćete do kuda ćemo doći za dvije, tri godine. Moj pokojni otac mi je rekao: - Sine, ne zaboravljaj svoju rodnu grudu i ja njegov savjet ispunjavam - prenosi Dinamova službena internetska stranica Mamićeve riječi.

Linker
22. rujan 2024 22:19