screenshot youtube
POSEBNA ATMOSFERA

SJAJNA ATMOSFERA U SPLITU! NAVIJAČI SE NAKON ČETIRI MJESECA VRATILI NA POLJUD 17 tisuća navijača na tribinama, transparenata i poruka na svakom koraku

U susretu 20. kola Prve HNL Hajduk je pobijedio Lokomotivu sa 2-1. Utakmicu na stadionu Poljud je pred 17.300 gledatelja vodio Damir Batinić iz Osijeka.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. veljača 2019. 18:10

Zagrijavala se atmosfera i prije same utakmice na koju je stiglo više od 17 tisuća navijača. Lagana euforija osjećala se na splitskim ulicama, okićenima transparentima koji su pozivali na današnju utakmicu.

Nakon četiri mjeseca na Poljud su se vratili navijači u iznimno važnom dvoboju. Nema sumnje, Lokomotivu je čekalo posebno ozračje, ali i Hajduk je imao imperativ ako želi hvatati europski vlak.

Zato je poslijepodne na Poljudu bio dvoboj velikog uloga. Zanimljiv u natjecateljskom segmentu, poseban po atmosferi.

video: Jurica Radić

Pobjedom u Osijeku ponovno je Hajduk otvorio europsku priču. Osam je bodova bilo razlike između šestoplasiranih Splićana i terceta prvih pratitelja Dinama. Dnašnjom je pobjedom Hajdukov lov na Europu dobio ozbiljan okvir, jer sada je razlika -5, uz poticaj u vidu osvojenih svih šest bodova na startu proljeća, pružili su Bijelii ozbiljan za zalog optimizam.

video: Jurica Radić

Linker
20. travanj 2024 14:34