Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
ODUŠEVIO PROTIV BJELORUSIJE

SJAJNOM PARTIJOM I ASISTENCIJAMA POKUCAO NA VRATA VATRENIH, ALI OSTAO SKROMAN 'Lako vam je kad se suigrač otvara u pravom trenutku'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. rujan 2018. 10:25

Hrvatski nogometaši do 21 godine starosti napravili su veliki korak ka plasmanu na EURO 2019 pobijedivši u 1. kvalifikacijskoj skupini u Grodnom Bjelorusiju s 4-0. Pogotke su za Hrvatsku postigli Marin Jakoliš (16), Ivan Šunjić (44), Alen Halilović (46) i Josip Brekalo (65).

Izabranici Nenada Gračana došli su do važne pobjede u Bjelorusiji, te će u listopadu u Puli protiv Grčke tražiti pobjedu koja bi ih izravno odvela na EURO. Nikola Vlašić odigrao je utakmicu za pamćenje, bilo je prekrasno gledati njegove majstorije na terenu. Nakon velike pobjede mladih Vatrenih najbolji igrač utakmice je kazao:

Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

- Znali smo da je ovo jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Suparnik je bio težak, vidjelo se kako je bilo u prvoj utakmici u Varaždinu. Nitko, naravno, nije sumnjao da smo mi kvalitetnija reprezentacija, ali na ovom dobrom terenu smo mogli uspostaviti igru i stvarno smo dobro odigrali. Sve je bilo na visokoj razini, zabili smo četiri pogotka u gostima, na kraju svi možemo biti zadovoljni - kazao je Vlašić, a na opasku da su njegove asistencije bile sjajne dodao:

- Lako vam je kad se suigrač otvara u pravom trenutku. Nikad ne bih isticao sam sebe ili kojeg pojedinca, kao momčad smo bili pravi. Odlično smo odigrali, nismo se niti jednog trenutka opustili. Sada slijedi odlučujuća utakmica s Grcima, idemo se probati plasirati na Euro.

Linker
08. svibanj 2024 02:50