Slovenski sudac Slavko Vinčić
 Photo by Ina FASSBENDER/AFP
U DRUŠTVU SRPSKE STARLETE

Skandal kakav se ne pamti: Na razuzdanim kokainskim orgijama uhvaćen i poznati nogometni sudac!

Slovenski sudac potražio je utjehu u društvu srpske starlete Tijane Ajfon i njezine tri prijateljice.
Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 29. svibanj 2020. 11:19

Čim su mjere glede pandemije koronavirusa malo popustile, mnogi koji su se zaželjeli 'socijalnog kontakta' pohrlili su jedni drugima u zagrljaje.

Tako je i jedan od najpoznatijih slovenskih nogometnih sudaca Slavko Vinčić, koji spada među elitnije djelitelje pravde u UEFA-i jer je ove godine sudio tri utakmice Lige prvaka (Liverpoolu, Unitedu, Ajaxu...), u četvrtak u Bijeljini, u Republici Srpskoj, potražio utjehu u društvu stanovite Tijane Ajfon i njene tri prijateljice. I to u luksuznoj vili Milislava Tomića, gdje je Vinčić bio još sa tri slovenska državljana.


No, policija koja očito nije dijelila iste ideje s osjećajnim muškarcima, upala je na zabavu i sve ih uhitila. A nije ih baš bilo malo, omjer je bio 1-3, 26 muškaraca i 9 žena. I to nije sve, jer su iz PU Bijeljine dali i službeno priopćenje:


"U pretresu vikendice i vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 10.000 eura u raznim valutama, telefoni, laptopi...".


Doista prava zabava, ako bi se narodski reklo, "s pucanjem i pjevanjem". Siroti Vinčić se, koji je kasnije pušten nakon ispitivanja, ne sumnjate valjda, sasvim slučajno tamo zatekao:


- Bio sam najprije na sastanku s poslovnim partnerima, koji su me pozvali kasnije na zabavu na neko imanje gdje si bili ljudi koje ne poznajem - izjavio je za slovenske medije.


Uzgred, akcija nije bila slučajna, izvedena je od strane službenika PU Bijeljina u suradnji s Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizirani i teški kriminal, a uhićeno je 16 osoba za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj kriminalnoj skupini. 

Linker
03. ožujak 2021 05:45