ODLAZAK NAPADAČA

Skontu će ipak netko drugi morati zabijati: Rastanak Ante Vukušića i Bijelih sve bliži!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. lipanj 2012. 21:54

Ante Vukušić trenira s Bijelima u Njemačkoj, ali njegov program rada bitno je drukčiji. Otkada su novinari stigli u Bad Reichenhall stalno je Vukušić na poštedi. Ne radi s ekipom, već ima zasebni radni ritam.

- Odradio je 10 treninga u seriji. Zato smo ga odmorili - pojasnio je Krstičević zašto Vukušić nije bio angažiran prošle srijede na treningu i u susretu s hrvatskim amaterima iz regije Salzburg.

Vukušić je taj zatvoreni trening odgledao s tribina. Na žalost nekih Hajdukovih navijača koji su trening došli pogledati upravo zbog Sinjskog Dijamanta. Ali, Hajduk ima samo jednog “dijamanta” i želi ga dobro unovčiti. Da bi to uradio, odlučio je sačuvati igrača od napora i potencijalnih ozljeda. Pa je i jučer Vukušić nastavio trenirati u posebnom ritmu.

- Gotovo da nema šansi za njegov ostanak - informacija je koja je stigla iz menadžerskih krugova.

Kamo će Vukušić, još se krije. Uostalom, puno se već destinacija spominjalo proteklih godinu dana. Od Francuske, preko Rusije, Turske, Ukrajine.... svuda su ga gledali, tražili, ali ovo je ljeto konačni trenutak prodaje. Kažu bolje obaviješteni, Skontu će netko drugi morati zabijati. Prema istom scenariju, Vukušić će do tada već biti u drugom klubu, pa će Hajduk kontra Skonta pratiti iz priča, a ne uživo s travnjaka.

Koliko će se takav scenarij pokazati točnim, brzo ćemo saznati. Ali nije prvi put da Hajduk čuva svog važnog igrača. Prije tri godine Vukušić je gledao kako se Kalinić na pripremama u Mariboru sprema za prodaju. Lagano je Kalinić trenirao i čekao poziv za odlazak. Nije igrao pripremne utakmice i krajem srpnja odletio je u Englesku s kartom u jednom smjeru. Sličnim putem ide Vukušić, jedino će destinacija biti drukčija.

Linker
18. svibanj 2024 02:36