screenshot Twitter
STRAH I TREPET

SKORO DEVET MILIJUNA NAVIJAČA REKLO SVOJE - MODRIĆ U NAJBOLJOJ MOMČADI U 2017. GODINI Petorica iz Reala, legenda na vratima i samo jedan 'Katalonac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2018. 13:35

Na službenoj internetskoj stranici UEFE krovna europska nogometna organizacija dala je navijačima priliku da u mjesec i pol dana izaberu najbolju momčad u 2017. godini.

U anketi koja je trajala od 22. studenog. 2017. do 10. siječnja 2018. godine glasovalo je oko 8.8 milijuna zaljubljenika u nogomet, a idealnih jedanaest moglo se izabrati između 55 ponuđenih kandidata.

Naravno najviše je predstavnika stiglo iz prvaka Španjolske, Europe i svijeta, Real Madrida, točnije njih petorica među kojima je i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić.

Osim 'maestra', kada su 'kraljevi' u pitanju svoje su mjesto u momčadi našli i Toni Kroos, Marcelo, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo.

U obrani su osim Marcela i Ramosa 'osvanuli' i Juventusov Giorgo Chiellini te PSG-ov Dani Alves. Osim prethodno spomenutog dvojca u veznom redu nalaze se još Eden Hazard (Chelsea) i Kevin de Bruyne (Manchester City).

Naravno, društvo Ronaldu u napadu čini Leo Messi, dok je mjesto između vratnica zauzeo veliki Gigi Buffon.

Linker
18. svibanj 2024 21:36