www.qpr.co.uk
PONOVNO S REDKNAPPOM

Skupi bijeg iz Kijeva: Kranjčar se odlaskom u QPR odrekao čak 65 posto plaće!

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 02. rujan 2014. 16:15

Niko Kranjčar pristao je na 65-postotno smanjenje plaće, samo da pobjegne iz kaotičnog Kijeva i vrati se u Queens Park Rangerse gdje će igrati do lipnja.

U fotofinišu prijelaznog roka, QPR je potvrdio da je 30-godišnjeg veznjaka doveo na cjelosezonsku posudbu. Pregovori s Kijevom bili su dugotrajni i tvrdi, a na kraju ih je prelomio Niko odrekavši se dvije trećine svojih primanja. Prilika da se treći put udruži s Harryjem Redknappom ipak je bila višestruko primamljivija od grijanja klupe kod Sergeja Rebrova.

- Sjajan je osjećaj ponovno biti ovdje. Osjećam se kao kod kuće jer imam posebnu privrženost ovom klubu i navijačima. Prošle sezone su bili fenomenalni - izjavio je Kranjčar po dolasku.

Dodao je da jedva čeka prvi nastup za QPR te da je ponovno u klubu “za koji igra svim srcem”.

- Vjerujem da imam još štošta za dokazati sebi i navijačima. Premier liga je fizički još zahtjevnija nego što je bila prije, no radujem se izazovu. Ne sumnjam da će ova momčad dugo stanovati u Premiershipu - podvukao je Kranjčar.

Harry Redknapp ponovno mu je uručio dres s brojem 19 koji je nosio prošle sezone.

- Niko je klasni igrač i pravi talent. Njegov sam golemi navijač i jako sam zadovoljan što je ponovno s nama. Prošle je sezone pokazao navijačima što sve može učiniti, a vjerujem da će sada biti još bolji jer će oko sebe imati kvalitetnije igrače.

Menadžer QPR-a ističe da je jako zadovoljan poslom koji je napravio u prijelaznom roku. Osim Kranjčara, u ponedjeljak je doveden i brazilski veznjak Sandro kojega je Redknapp također trenirao u Tottenhamu. Ranije su stigli Rio Ferdinand, Leroy Fer, Steven Caulker, Eduardo Vargas, Maricio Isla…

- Dolazak Nike i Sandra za nas je šlag na torti - zaključio je 67-godišnji Redknapp.

QPR je u dosadašnja tri kola pobijedio Sunderland (1-0), a izgubio od Hulla (0-1) i Tottenhama (0-4). Sljedeći ispit imaju u nedjelju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Linker
10. svibanj 2024 11:37