Stu Forster/Getty Images
VRAĆA SE NA OTOK?

SLAVEN BILIĆ SE VRAĆA U ENGLESKI NOGOMET!? Ugledni Sky Sports lansirao veliku vijest: Sinoć je održan sastanak s bivšim izbornikom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2019. 14:26

Prema navodima otočkih medija, Slaven Bilić uskoro bi se mogao vratiti u engleski nogomet i to kao menadžer West Bromwich Albiona.

Sky Sports tvrdi pozivajući se na ssvoje izvore kako je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u utorak navečer razgovarao s predstavnicima engleskog drugoligaša.

Navodno je upravo Bilić favorit za preuzimanje menadžerske funkcije ispred Chrisa Hughtona, Chrisa Wildera i Brune Labbadije.

Bilić je bez trenerskog posla od 24. veljače kada je napustio klupu Al-Ittihada, a otad se medijski nagađa gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Nije tajna da ga engleski nogomet jako privlači, a u periodu između 2015. i 2017. godine vodio je londonski West Ham. U prvoj sezoni vodio je 'Čekićare' do sedmog mjesta u Premiershipu, a slab start u sezoni 2017/18 koštao ga je gubitka posla.

Nedavno su Bilića turski mediji povezivali s preuzimanjem trenerske klupe Istanbul Basaksehira, ali od svega nije bilo ništa.

Linker
03. svibanj 2024 08:40