John Clifton Action Images /Reuters
NAPADAČ JE ČUDESAN!

SLAVENU BILIĆU STIŽE VELIKO POJAČANJE Hrvatski trener dovodi pravu gol-mašinu, strijelca koji je jednostavno eksplodirao!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2019. 19:54

West Bromwich Albion Slavena Bilića mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku dovesti veliko pojačanje.

Naime, prema napisima dijela engleskih medija na meti Bilićeve momčadi je Jarrod Bowen, a riječ je o 22-godišnjem napadaču Hull Cityja i drugom najboljem strijelcu Championshipa s 15 postignutih golova.

Bowen igra uistinu impresivno, zabio je 17 golova u posljednje 23 natjecateljske utakmice u svim natjecanjima ove sezone, kao i njih 12 u zadnjih 11 ligaških utakmica. WBA je navodno za njega spreman ponuditi 17.6 milijuna eura, što je impresivan novac za prilike engleske druge lige, ali Bilićeva će momčad imati konkurenciju u prvoligašima Leicesteru i Newcastleu.

Soccer Football - Championship - Hull City v Preston North End - KCOM Stadium, Hull, Britain - November 27, 2019  Hull City's Jarrod Bowen celebrates scoring their first goal  Action Images/Ed Sykes  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images/Ed Sykes / Reuters
Jarrod Bowen

'Baggiesi' navodno imaju novca i spremni su ga uložiti na pojačanja kako bi osigurali plasman među prva dva mjesta u Championshipu na kraju sezone, što donosi automatsku promociju među elitu.

Bilićeva momčad nakon 22 odigrana kola drži vrh ljestvice u Championshipu sa 49 bodova, dva više od drugoplasiranog Leedsa i čak 12 više od trećeplasiranog Prestona.

Linker
28. travanj 2024 10:45