David Ramos/Getty Images
DOLAZAK DE JONGA UBRZAO PROCES

SLUŽBENO JE! VELIKAN POKUCAO NA VRATA BARCELONE ZBOG IVANA RAKITIĆA Katalonski mediji lansirali vijest koja će biti jedna od glavnih ovog ljeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2019. 23:32

Katalonski i engleski mediji objavili su vijest da je jedan od najbogatijih klubova na svijetu Manchester United službeno poslao upit čelnicima Barcelone u vezi cijene potencijalnog transfera hrvatskog dokapetana Ivana Rakitića.

Hrvatskom veznjaku ugovor s Barcelonom istječe u lipnju 2021., no o Rakitićevom se transferu pisalo još u siječnju kada je Barcelona objavila da je kupila mladog i potentnog Frekieja de Jonga, a već ga se u nekoliko navrata 'selilo' i u redove milanskog Intera.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Barcelona bi bila spremna odreći se Rakitićevih usluga i kako bi priskrbila sredstva za nova pojačanja kako bi ojačala momčad za nadolazeću sezonu.

Hrvatski je nogometaš iza sebe imao sjajnu sezonu u kojoj je pet puta postigao pogodak i deset je puta asistirao u 54 nastupa u svim natjecanjima. Pritom je više puta proglašavan jednim od ključnih kotačića Valverdeova stroja.

Rakitić je u Barcu došao 2014. iz Seville te u pet sezona osvojio četiri naslova La Lige, četiri Kupa kralja i jednu Ligu prvaka.

Linker
02. svibanj 2024 08:14