AFP
I DŽEKO SE POBUNIO

Šokirao trenera: Tevez odbio igrati protiv Bayerna, Mancini ga definitivno otpisao

Tevez više ne smije igrati za nas. On je za mene završena priča - rekao je šokirani Mancini
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2011. 02:05

Argentinski napadač Carlos Tevez izazvao je novi incident nakon kojeg će mu vjerojatno zauvijek biti zatvorena vrata Manchester Cityja. Lanjski kapetan ''građana'' odbio je ući u igru u večerašnjem dvoboju protiv Bayerna...

Bavarci su pobijedili City na svojoj Allianz Areni s 2-0 u 2. kolu skupine A Lige prvaka. Menadžer gostiju Roberto Mancini ostavio je Teveza na klupi, a kad ga je u 55. minuti želio uvesti u igru, Argentinac je odbio ući.

- Razočaran sam jer se radi o Carlosu. U vrhunskom klubu se ne smije dogoditi da igrač odbije ući i pomoći suigračima. Ono što sam rekao Carlosu će ostati između nas. Ali, ako želimo napredovati kao momčad, Tevez više ne smije igrati za nas. On je za mene završena priča - rekao je šokirani Mancini nakon utakmice u Münchenu.

Tevez je više puta izražavao nezadovoljstvo životom u Manchesteru, a tijekom ljeta je javno poručio kako želi otići iz kluba. To se na kraju nije dogodilo, ali čini se da je nakon posljednjeg incidenta njegova priča u Manchester Cityju završena.

Bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko također je nezadovoljno klimao glavom prilikom zamjene u 55. minuti kada je talijanski stručnjak umjesto njega na travnjak poslao Nigela de Jonga.

- Bio je razočaran, ali odigrao je lošu utakmicu. Ovo je posljednji put da se tako ponaša – komentirao je uzrujani Mancini Džekinu reakciju.

Linker
24. rujan 2024 02:32