JUNG YEON-JE Afp
MILJENIK ŽENA

Anonimac preko noći postao ogromna zvijezda SP-a, brojke nestvarno skočile: ‘Mobitel mu je zvonio cijelu noć‘

Južnokorejac imao je besanu noć uoči utakmice s Portugalom, mobitel mu se nije gasio
Piše: Andro PolićObjavljeno: 03. prosinac 2022. 07:59

Dok je Južna Koreja slavila veliku pobjedu nad Portugalom, kojom su izborili drugi krug Mundijala, jednom čovjeku mobitel se nije "hladio". I prije i poslije utakmice. Iako nije imao zaslugu za rušenje Ronaldove družine, Gue-sung Cho (24) postao je "preko noći" (po)najveća zvijezda u Južnoj Koreji. Napadač Jeonbuk Hyundaija dva je pogotka zabio Gani, ali mobitel mu se ponovno "užario" nakon plasmana u drugi krug.

- Morao se odmoriti, mobitel mu je zvonio cijelu noć. Nije mogao spavati, a mora se koncentrirati na nogomet, ali poruke su dolazile konstantno - rekao je Jung-hwan Seo, južnokorejski novinar.

U samo par dana, nepoznati igrač (kako je i on sam rekao), postao je miljenik žena. Došavši u Katar, na Instagram profilu imao je oko 20 tisuća pratitelja, a trenutačno je na korak do brojke od dva milijuna. Usporedbe radi, Richarlison je nakon dva pogotka Srbiji dobio nešto manje od četiri milijuna novih pratitelja, Jude Bellingham nakon prvog pogotka za Englesku na turniru dobio je tek 120 tisuća, a primjerice Kylian Mbappé, Olivier Giroud i Cody Gakpo dobili su manje od sto tisuća.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Je li srpski izbornik Dragan Stojković genijalac ili blefer i kako je moguće da je Srbija pokazala toliko taktične nediscipline na Svjetskom prvenstvu? To je bila glavna tema današnjeg Mundocasta u kojem nam je u gostima bio trener Ivica Landeka. S njim smo pričali i o Hrvatskoj, ali i utakmicama osmine finala Mundiala. Pogledajte Mundocast:

Linker
20. travanj 2024 07:22