FRANCK FIFE Afp
PRLJAVI PLAN

Argentinci nam spremaju nešto pokvareno! Trojica Vatrenih na meti, sve je saznao i Dalić

Jedan prvotimac tvrdi da će toliko izluditi Hrvate da će ih slomiti i poraziti za 60 minuta!
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. prosinac 2022. 16:58

Pisati da se Argentinci znaju u igri koristiti prljavštinama ne bi bila bomba jer o tome su svjedočili mnogi koji su im se suprotstavljali kroz desetljeća na svjetskim prvenstvima, ali uoči polufinala stižu skandalozne vijesti o njihovoj pripremi za Hrvatsku i metodama kojima se namjeravaju služiti.

Jedan argentinski igrač, kako nam je javljeno, priznao je suigračima iz svojeg europskog kluba da su dobili zadatak provocirati i upute kako izbaciti iz takta Hrvate. Taj isti igrač, koji je stalni član udarne postave Argentine, u video konferenciji s kolegama iz kluba, osim šala i komentara dosad viđenog na stadionima Katara, izrazio je uvjerenje da će toliko izluditi Hrvate da će ih slomiti i poraziti za 60 minuta. O tome od tada bruji "svlačionica" toga kluba...

image
FRANCK FIFE Afp

Što točne misle raditi ne možemo reći, ali zna se kako se bilo tko ponaša kad želi iznervirati rivala i utjecati na njega da počne griješiti, svađati se, dobivati kartone. To je taktika koja je kod Argentine viđena već u utakmici s Nizozemskom, u susretu visokih tenzija, a i nakon njega nisu se proslavili ponašanjem. Štoviše. Ne libe se učiniti sve što misle da će im pomoći kako bi uspjeli.

Argentinci smatraju da naši, pogotovo neki, imaju slabe živce, da na gaženja, psovke, dobacivanje tipa "spavao sam ti sa ženom", štipanja i slično neće moći sačuvati razum te će pasti na njihove fore. Po očekivanjima toga igrača za najviše sat vremena... Toliko će im trebati da netko bude isključen ili da zabiju barem dva gola. Trojica argentinskih igrača navodno su dobili specijalne upute kako isporvocirati trojicu hrvatskih igrača koje smatraju najslabijim karikama Vatrenih po tom pitanju.

image
MANAN VATSYAYANA Afp

Informacija koju smo dobili, a koju je, kako nam je rečeno, dobio i Zlatko Dalić, jasno govori o kojem se igraču radi, tko je to otvorio dušu klupskim kolegama koji treniraju i čekaju nastavak sezone, ali nije nužno otkriti identitet. No, Argentinci zaboravljaju da su Hrvati svugdje involvirani i da sve brzo otkriju. Premda, čak i da nismo čuli to što nam je javljeno, znali bismo da s Argentinom po tom pitanju treba biti oprezan.

Ništa to nije iznenađujuće iako je sramotno ako netko želi prljavštinama do finala Svjetskog prvenstva. Tome nije lako odoljeti i ostati hladne glave, ali Vatreni moraju zadržati koncentraciju, sve što se događati shvatiti kao dio borbe, makar i podao, sačuvati mir, progutati sve i igrom svladati Argentinu. Najgore bi bilo da podlegnu i padnu kao amateri. To si ne smiju dopustiti. Dakako da nas zanima i kako će se u tome postaviti sudac.

Jasno da Argentina ima sjajnog Messija, da ima dobre igrače, da je nogometni kvalitetna i težak rival. Uspije li se Hrvatska nositi sa svim ostalim, i igrački dio bit će lakši. Ulog je velik, finale Svjetskog prvenstva...

Zanetti bi radije Brazil nego Hrvatsku

Bivši argentinski reprezentativac i dopredsjednik milanskog Intera, Javier Zanetti, rekao je da Argentinu očekuje teška utakmica s Hrvatskom u polufinalu Svjetskog prvenstva, no uvjeren je da će južnoamerička reprezentacija dobro odigrati.

- Bit će to teška utakmica jer je Hrvatska velika momčad. Neće biti nimalo lako, no poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uvjeren sam da će odigrati dobro - izjavio je 49-godišnji Zanetti, čije riječi prenose novine Mundo Deportivo.

Hrvatska je u četvrtfinalu svladala Brazil, također boljim izvođenjem jedanaesteraca, kao što je Argentina svladala Nizozemskoj. Zanettiju je, kaže, žao što peterostruki prvak svijeta Brazil nije pobijedio u toj utakmici.

- Volio bih da je pobijedio jer bismo sada u polufinalu imali južnoamerički Superclasico, susret koji se posebno proživljava u naše dvije zemlje - objasnio je.

- To bi također bilo dobro za južnoamerički nogometni savez CONMEBOL - dodao je prilikom događaja kojim je taj Savez odao priznanje nekadašnjem brazilskom velikanu Peleu, koji se trenutno nalazi u bolnici zbog narušenog zdravlja. (Hina)


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
10. travanj 2024 13:06