MANAN VATSYAYANA Afp
NIJE IM SVEJEDNO

Argentinci u panici, hoće li Messi uopće igrati protiv Hrvatske? Napravio je nešto što je Fifa strogo zabranila

Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona
Piše: HinaObjavljeno: 11. prosinac 2022. 10:14

Može li Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) kazniti najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija, u strahu se pitaju argentinski mediji uoči polufinala na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.

FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.

No, argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno. Jednom dijelu medija je poručio kako „ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo“, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su „Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja“ što je bio samo nastavak „općenito lošeg suđenja“.

image
JUAN MABROMATA Afp

Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na Lusail stadionu, Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune mogao bi biti veliki problem.

Iskusni 31-godišnji igrač Seville Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani te je bio jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
13. travanj 2024 19:20