Robert Ljubičić

 RONALD GORSIC Cropix
PRESUDILO JE SRCE

Austrijanci službeno priznali poraz: Dinamovac kojeg je želio veliki Ralf Rangnick izabrao - Hrvatsku!

Profesionalac Dinama je izborniku telefonom rekao da svoju budućnost vidi u dresu momčadi viceprvaka svijeta
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. studeni 2022. 16:21

Izbornik Ralf Rangnick objavio je popis igrača za posljednje dvije međunarodne utakmice u ovoj godini koju Austrija igra protiv Andore i Italije. Na njemu nema Roberta Ljubičića (23), lijevog beka zagrebačkog Dinama.

Malo nakon što je objavljen Rangnickov popit Kronen Zeitung je potvrdio ono što su Sportske novosti ekskluzivno napisale još prije nekoliko tjedana.

"Nedavno je to bilo demantirano, ali sada je i službeno: Robert Ljubičić igrat će za Hrvatsku, domovinu svojih roditelja, a ne za Austriju! ÖFB (Austrijski nogometni savez) je to i potvrdio.

Profesionalac zagrebačkog Dinama je izborniku Ralfu Rangnicku telefonom rekao da svoju budućnost vidi u dresu momčadi viceprvaka svijeta. Bivši igrač Rapida - pišu Austrijanci - od ljeta igra za Dinamo, a impresionirao je i u Ligi prvaka igrama na poziciji lijevog beka. A upravo na tom mjestu Rangnick traži pojačanje u austrijskoj nacionalnoj selekciji.

Još nedavno je Rangnick javno kazao da nije izgubio nadu oko Ljubičića.

"Zna da ga imamo na popisu i da bismo ga željeli pozvati na sljedeću akciju", naglasio je Nijemac. "Mislim da bi iz njegove perspektive bilo realnije da će više igrati za Austriju, jer u Hrvatskoj je veća konkurencija na lijevom beku."

Robert Ljubičić se očito ne boji konkurencije i izazova, što je samo potvrda karaktera kojeg posjeduje. Presudilo je - kako smo i pisali - hrvatsko srce!

Linker
19. travanj 2024 10:34