Snežana Borjan

 INATAGRAM
STIGAO ODGOVOR

Borjanova supruga nakon provokacija hrvatskih navijača: ‘Nema te agresije koja je jača od ovog zagrljaja‘

Zajedno sa svojim sinom u Dohi je navijala za svojeg muža koji je od Vatrenih primio četiri pogotka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. studeni 2022. 09:16

Svojih ‘pet minuta slave‘ na svjetskoj nogometnoj pozornici doživio je vratar Kanade Milan Borjan, član beogradske Crvene zvezde.

Ipak, prvi nastup na Mundijalu kanadski vratar rođen u Kninu neće pamtiti po dobrom, njegova je reprezentacija eliminirala već nakon druge utakmice u skupini.

U neugodnom sjećanju Borjanu i njegovoj obitelji ostat će i hrvatski navijači u Kataru, koji su provocirali Borjana tijekom utakmice, a on mi je odgovarao podižući tri prsta.

Zanimljiva je bila reakcija njegove supruge Snežane, koja se također našla na meti dijela suparničkih navijača. Bila je na tribini sa svojim sinom, a svoje je dojmove odmah podijelila na društvenim mrežama.

image

Snežana Borjan

SCREENSHOT

‘Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moja ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!‘, napisala je Snežana Borjan uz fotografiju sa sinom koja je objavila na svojem Instagram profilu.


"Hrvatska je favorit protiv Belgije, oni nas nemaju čime iznenaditi". Tim je riječima Stjepan Tomas najavio utakmicu trećeg kola SP-a koje se igra četvrtak. Kako je Tomas analizirao utakmicu protiv Kanade, ali i druge teme pogledajte u današnjem Mundocastu:

Linker
19. travanj 2024 03:55