Izbornik Tite i Vinicius Junior

 FABRICE COFFRINI Afp
SUSJEDI U STRAHU

Brazilci vuku potez koji će sportsku Srbiju baciti u očaj: U zadnjoj utakmici mijenjaju kompletnu momčad!?

Ne treba sumnjati da će brazilske pričuve biti dodatno motivirane da se igrom nametnu izborniku
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. studeni 2022. 17:44

Brazil je osigurao prolaz u osminu finala, premda još nije osigurao prvo mjesto u skupini. Brazilski mediji ipak tvrde da će u trećoj utakmici koju Brazil igra u petak protiv Kameruna izbornik Tite promijeniti kompletnu postavu. Kamerunci bi takvu vijest trebali dočekati sa zadovoljstvom, jer njima pobjeda može donijeti drugo mjesto, pod uvjetom da Švicarska izgubi od Srbije.

Tada bi Kamerun mogao biti ispred Srbije zbog bolje gol-razlike.

image
KHALED DESOUKI Afp

Međutim, pitanje je koliko bi pričuvna garnitura Brazilaca doista olakšala posao Kamerunu. Na golu bi trebao biti golman Ederson, u zadnjoj liniji igrali bi Dani Alves, Militao, Bremer i Telles. Vezni bi red držali Fabinho i Bruno Guimaraes, a četiri napadača - jedan u ulozi desetke - bi bili Antony, Marinelli, Jesus i Rodrygo.

image

Gabriel Jesus

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

Teško je reći je li ova postava uopće slabija od udarne koju je Tite do sada koristio. Ne treba sumnjati da će brazilske pričuve biti dodatno motivirane da se igrom nametnu za sljedeće utakmice.

Naravno, Srbija pomno motri što rade Brazilci, jer ako Kamerun pobijedi, Srbija bi mogla ispasti čak i ako pobijedi Švicarsku.


"Gvardiol je igrač za Real, Perez je zakasnio jer ga je već trebao kupiti". Tim je riječima Krunoslav Rendulić komentirao činjenicu da bi Chelsea već nakon SP-a mogao dovesti stopera iz Leipziga. Tko bi još od Vatrenih mogao imati ponude nakon Katara, je li među njima i Livaja te smije li njega Hajduk prodati saznajte u našem Mundocastu:

Linker
19. travanj 2024 21:38