ODD ANDERSEN Afp
IZBORNIK PORTUGALA

‘Cristiano Ronaldo ovo nije zaslužio! On je profesionalac, a svi jedva čekaju upirati prstom‘

Fernando Santos tvrdi da nema nema svađe između njegove ‘sedmice‘ i ostatka ekipe
Piše: HINAObjavljeno: 09. prosinac 2022. 17:32

Razgovor s Cristianom Ronaldom je bio posve miran, bez ikakvih tenzija, rekao je Fernando Santos, izbornik portugalske nogometne reprezentacije o navodnoj želji nogometne legende da napusti reprezentaciju.

Neki portugalski mediji su objavili kako je Cristiano Ronaldo poručio da će napustiti reprezentaciju nakon što je saznao da će biti na klupi za pričuve u dvoboju osmine finala svjetskog prvenstva između Portugala i Švicarske (6-1).

Navelo se i kako su se prilično posvađali izbornik i igrač, no sve je to prvo demantirao Portugalski nogometni savez, a potom i Fernando Santos.

„O svojim taktičkim odlukama obavijestim cijelu momčad na sastancima. No, ovaj put sam obavio pojedinačni razgovor s Cristianom Ronaldom i to zbog poštovanja prema njemu te iz razloga jer je naš kapetan. Rekao sam mu kako sam se odlučio za taktiku i postavu bez njega u prvoj momčadi. Bio je razočaran, ali do nikakve svađe nije došlo. Razgovor je s obje strane bio vrlo miran“, rekao je portugalski izbornik Fernando Santos.

„Kao da postoji velika potreba napadati Cristiana Ronalda zbog svih mogućih razloga. Samo da je upirati prstom u njega, to je kao moderno. No, on to ničim nije zaslužio. On je profesionalac u pravom smislu te riječi“.

U četvrtfinalu Portugal će u subotu igrati protiv Maroka, od 16 sati te će pobjednik tog dvoboja u polufinalu svjetskog prvenstva igrati protiv boljeg iz ogleda Engleske i Francuske.

Linker
06. prosinac 2023 19:14