ODD ANDERSEN Afp
ZVIJEZDA NA RUBU

Cristiano Ronaldo poludio po izlasku iz igre, otkriven i točan razlog ljutite reakcije: ‘Rekao sam mu da šuti‘

Pepe je zbog toga čak krenuo i na Korejca - dodao je Fernando Santos
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. prosinac 2022. 20:01

Cristiano Ronaldo u svađi je napustio teren u 65. minuti utakmice protiv Južne Koreje kod rezultata 1:1. Mnogi su posumnjali kako je bio ljut zbog zamjene te da je njegovu reakciju isprovocirao izbornik Fernando Santos. Međutim, najveća portugalska zvijezda "zakrvila" je s jednim južnokorejskim igračem koji je požurivao njegov izlazak s terena.

- Korejski igrač mi je rekao da brzo izađem, a ja sam mu rekao da šuti jer on nije autoritet - kazao je Ronaldo nakon utakmice, a te je njegove riječi potvrdio i izbornik.

image
ODD ANDERSEN Afp

- Ronaldo je izašao ljut na Korejca koji ga je vrijeđao i požurivao s terena. On je odgovorio, to je sasvim normalno. Čuo sam što je Korejac rekao, na engleskom. Ronaldo mu je odgovorio "Sigurno ti se žuri da izađem". Pepe je zbog toga čak krenuo i na Korejca", dodao je Fernando Santos.

Poraz od Južne Koreje na koncu nije naštetio Portugalu, ali je zato Urugvajce poslao kući.

- Nitko ne voli gubiti, ali znali smo da smo prvi. Naravno i Koreja je imala zasluge, a mi iz ovoga poraza moramo učiti. Kad ne igramo dobro, izgubit ćemo. Nadam se da je poslužilo kao lekcija za nokaut fazu - zaključio je Ronaldo.

Linker
26. travanj 2024 20:42