TOM DUBRAVEC Cropix
NASTUP ZA PAMĆENJE

Dalić: ‘Mi nismo normalni!!! Ovo je za branitelje, za cijelu Hrvatsku..., ali i za one koji pišu o nama‘

‘Ovo je čudo! Svaka čast dečkima, izbacili smo najvećeg favorita i svima kažem - ovo je prava Hrvatska!‘
Piše: SNObjavljeno: 09. prosinac 2022. 19:09

Prva izjava Zlatka Dalića nakon nakon povijesnog ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i izbacivanja Brazila bila je za pamćenje, jednako kao i herojska predstava Vatrenih protiv Neymara i društva.

"Ovo je čudo! Svaka čast dečkima, svima! Sjajna utakmica, izbacili smo najvećeg favorita i svima kažem - ovo je prava Hrvatska, kad treba, kad je najvažnije onda smo ovakvi! Rekao sam - nemojte nas nikada podcijeniti, ma ponos do neba! Ali ovo nije naš kraj", rekao je oduševljeni izbornik sa suzama u očima u jednom dahu i nastavio:

image

Tite i Dalić

TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

"Ovo je pobjeda cijele Hrvatske, ali i igrača. Svi su dali svoj maksimum, hvala i onima koji su na klupi i žive i trpe za uspjeh", rekao je izbornik, a onda poslao i poruku kritičarima:

"Ja bih pozdravio i sve naše ‘prijatelje‘ koji pišu o reprezentaciji, evo ovo je i za vas", rekao je Dalić, pa poslao zahvalu svim Hrvatima u domovini i u svijetu.

"Veliki pozdrav svim Hrvatima, ma svima koji nas podržavaju, uživajte hrvatski branitelji, ovo je bilo za vas. Presretan sam, da mi sa tri i pol milijuna stanovina ulazimo u polufinale drugi put zaredom, pa to je.... Svima ću sada reći - mi nismo normalni!!!".


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

"To što Hrvatska kao zemlja radi je van svake pameti - njih dvojica su nadljudi, sreća pa su Hrvati". To je zaključak kojeg je trener Ilija Lončarević rekao u našem Mundocastu nakon veličanstvene pobjede protiv Brazila. Pogledate cijeli Mundocast:

Linker
09. prosinac 2022 19:41