JACK GUEZ Afp
Incident u velikom slavlju

Dejan Lovren nakon utakmice izvrijeđao hrvatske novinare: ‘Sad se tu podsmjehuješ...‘

Ružne scene dogodile su se u mix-zoni nakon što je Hrvatska uzela svjetsku broncu
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2022. 21:12

Hrvatska je ostvarila povijesnu pobjedu nad Marokom (2:1) i osvojila broncu na SP-u u Kataru. Slavlje hrvatskih nogometaša nastavilo se još dugo nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Ipak, nije sve prošlo u slavljeničkom tonu. Dejan Lovren izazvao je eksces u novinarskoj mix-zoni kada je izvrijeđao nekolicinu pripadnika sedme sile.

Prethodno je Lovren prošao pokraj okupljenih novinara koji su od njega zatražili izjavu, na što je odgovorio: "Sad će vama Luka Modrić dati izjavu". Nakon što je prošao, jedan se od kolega nasmijao - bio je to novinar Slobodne Dalmacije, Frane Vulas. Senator Vatrenih čuo je taj smijeh te se vratio i tu je počeo ‘show‘:

"Tko se smije?! Kakav je ovo način, vi ste protiv, vi se smijete, sprdate se s nama. Vama nije drago zbog ovoga. Ne, vi niste ponosni! Jedni ste od rijetkih koji ste pljuvali po nama od početka i niste vjerovali!", vikao je.

Kada mu je novinar odvratio da to nije baš tako, nastavio je:

"Sad se tu podsmjehuješ, smrade jedan! Ti i ova gospođa. Nisi to snimio, nisi to snimio, je li tako?!"

Prisutni su ga novinari pokušali smiriti:

"Kažem ti, nemoj se tako ponašati, nema smisla da govoriš takve riječi pred 30 ljudi..."

Lovren je odgovorio:

"Pa kad je to istina!"

Na kraju je pred novinare došao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak te se ispričao.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
15. travanj 2024 20:24